Libnet.ro
UNICEF

15:16

CEDO a amendat Romania pentru incalcarea drepturilor persoanelor transgender

România Liberă România Liberă,
CEDO a amendat Romania pentru incalcarea drepturilor persoanelor transgender

Asociatia Accept anunta ca Romania a fost amendata de CEDO pentru incalcarea drepturilor persoanelor. continuă pe România Liberă

Romania, amendata de CEDO pentru incalcarea drepturilor persoanelor transgender - Asociatia Accept

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis marti ca persoanele transgender din Romania nu au la dispozitie o procedura clara si eficienta pentru modificarea genului in actele de identitate, ceea ce constituie o violare a articolului 8 din Conventia europeana pentru drepturile omului, potrivit Asociatiei Accept.

Romania, amendata de CEDO pentru incalcarea drepturilor persoanelor transgender

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis, marti, ca persoanele transgender din Romania nu au la dispozitie o procedura clara si eficienta pentru modificarea genului in actele de identitate, iar acest lucru constituie o violare a articolului 8 din Conventia europeana pentru drepturile omului. Asociatia ACCEPT si Asociatia MozaiQ LGBT saluta decizia si cer Guvernului Romaniei sa aplice masurile decise la CEDO.

Romania, amendata de CEDO pentru ca incalca drepturile persoanelor transgender

Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) a decis, marti, ca Romania a incalcat articolul 8 din Conventia europeana pentru drepturile omului, caci nu a stabilit o procedura clara si eficienta, astfel.

Amenda neobisnuita in Canada, pentru incalcarea carantinei. O femeie a iesit cu sotul in lesa si a declarat ca isi plimba animalul de companie. Cum au reactionat autoritatile (VIDEO

Amenda neobisnuita in Canada. Politistii din Quebec au amendat un cuplu care a fost prins in timp ce incalca masurile de carantina. Femeia, care isi tinea sotul in lesa, a argumentat ca a trebuit sa ia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2344 seconds )