Libnet.ro
UNICEF

5 Mai.

Cehia propune ca statele care nu fac parte din zona euro sa fie primite ca observatori la reuniunile Eurogrupului

Adevărul Adevărul,
Cehia propune ca statele care nu fac parte din zona euro sa fie primite ca observatori la reuniunile Eurogrupului

Premierul ceh, Bohuslav Sobotka, a propus luni ca statele Uniunii Europene care nu utilizeaza euro ca moneda nationala sa poata participa cu titlul de observator la reuniunile ministrilor de Finante din tarile Eurogrupului, pentru a incuraja increderea reciproca in cadrul blocului comunitar, relateaza Le Figaro. continuă pe Adevărul

Cehia propune ca statele ce nu sunt in zona euro sa fie primite ca observatori la reuniunile Eurogrupului

Premierul ceh, Bohuslav Sobotka, a propus luni ca statele Uniunii Europene care nu fac parte din zona euro sa poata participa cu titlu de observator la reuniunile ministrilor de finantele din tarile Eurogrupului, pentru a 'spori increderea reciproca' in interiorul blocului comunitar, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Parlamentarii care ancheteaza alegerile din 2009 ii scriu lui Iohannis

Comisia parlamentara care ancheteaza alegerile din 2009 a decis sa il informeze pe presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in legatura cu refuzul lui George Maior, ambasador in Statele.

Lufthansa si Condor vor sa cumpere o parte din avioanele Air Berlin

Compania aeriana germana Condor, parte a grupului britanic din domeniul turismului Thomas Cook, si gigantul Lufthansa sunt interesate sa preia o parte din avioanele companiei aeriene germane Air Berlin, aflate in insolventa, au declarat joi pentru Reuters mai multe surse din apropierea negocierilor.

Bill Gates si Richard Branson sustin un startup care produce carne din celule animale

Cargill, una dintre cele mai mari companii agricole din lume, l-a convins pe Bill Gates si alti giganti ai afacerilor sa investeasca intr-o noua tehnologie care produce carne din celule animale, in conditiile cresterii cererii consumatorilor pentru proteine care nu depind de furaje, terenuri sau apa, transmite Bloomberg.

5 alternative la zahar care fac cafeaua aromata

Consumul de zahar si produse cu un continut ridicat de indulcitori creste riscul aparitiei hipertensiunii ceea ce poate duce la aparitia bolilor de inima si a altor afectiuni. Pe de alta parte, cercetarile arata ca persoanele care obisnuiesc sa consume cafea au un risc scazut pentru declansarea bolilor cardiovasculare si respiratorii, dar si pentru aparitia cancerului, diabetului si a bolilor de rinichi.

Franta si Germania vor propune noi taxe pentru gigantii din domeniul Internetului

Franta si Germania vor face, la mijlocul lunii septembrie, o noua propunere Uniunii Europene cu privire la taxarea gigantilor din domeniul Internetului, pentru ca aceste companii sa-si aduca o contributie corecta la finantele publice din tarile unde isi genereaza veniturile, a anuntat duminica ministrul francez de Finante, Bruno Le Maire, informeaza AFP.

Accident pe DN1: Trei femei, printre care doua handbaliste din Brazilia, au ajuns la spital(VIDEO)

Un accident in care au fost implicate doua handbaliste din Brazilia s-a produs pe DN1, in apropiere de Sibiu, informeaza B1 TV. Masina in care se aflau a fost lovita de o alta, al carei sofer nu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 5 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )