Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cei 7 pasi prin care PSD a iesit de la guvernare

România Liberă România Liberă,
Cei 7 pasi prin care PSD a iesit de la guvernare

Problemele cu justitia ale liderilor si jocurile de culise din interior au dus Partidul Social Democrat in opozitie si au provocat schimbari la varful partidului. Coalitia care conducea Romania la inceputul anului, formata din PSD, UNPR, PC si PLR, a incetat sa mai functioneze, iar recentele dispute au aratat ca nici macar o colaborare parlamentara nu mai este posibila, date fiind pozitiile radical diferite ale liderilor acestor formatiuni. continuă pe România Liberă

Klaus Iohannis contesta decizia prin care a pierdut o casa

Presedintele Klaus Iohannis a contestat decizia prin care a pierdut un imobil din centrul Sibiului. Judecatorii au hotarat ca presedintele sa nu mai fie proprietarul casei, pentru ca, spun acestia, ar fi.

Ce s-a intamplat cu ursul care a iesit la plimbare pe strazile din Ploiesti

Dupa o seara de Ajun in care a pus pe jar toate autoritatile din Ploiesti, ursul care a iesit la plimbare prin oras se simte excelent la Zoo Bucov. Laura Moagher, directorul Parcului Constantin Stere.

Vom fi parinti ANUNTUL facut de un CELEBRU CUPLU din Romania! AFLA despre cine este vorba si MODUL INEDIT prin care au dat vestea cea mare familiei

Adela Popescu si Radu Valcan sunt in culmea fericirii. Cei doi vor deveni parinti, iar acestia si-au anuntat familia intr-un.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )