Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, in cuvantul de la finalul Liturghiei oficiata astazi in Catedrala Patriarhala, importanta exprimarii votului la referendumul pentru familie, transmitandu-le: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu. continuă pe Ziarul Bursa

VIDEO Patriarhul Daniel: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu

La finalul liturghiei de duminica, Patriarhul Daniel i-a indemnat pe oamenim sa meraga la urne pentru a vota pentru familia traditionala. Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu, a spus Patriarhul Daniel, potrivit basilica. ro.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Europarlamentarul Catalin Ivan a votat: ii felicit pe cei care si-au asumat si au venit la vot indiferent care a fost optiunea lor

Europarlamentarul Catalin Ivan a declarat duminica, la iesirea din sectia de vot, ca prin absenteismul de la referendumul de revizuire a Constitutiei s-a ratat o oportunitate de a arata ca in Romania exista.

CpF acuza modul in care a fost organizat referendumul si boicotul partidelor

Coalitia pentru Familie acuza maniera superficiala si neprofesionista in care a fost organizat referendumul pentru modificarea Constitutiei si afirma ca boicotul realizat la nivelul intregii tari de catre PSD dovedeste.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )