Libnet.ro
UNICEF

00:06

Cei care investesc si pe pietele straine, discriminati la impozitare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei care investesc si pe pietele straine, discriminati la impozitare

Investitorii de retail care fac plasamente si pe pietele straine sunt discriminati in modul de impozitare, ne-a semnalat un investitor. continuă pe Ziarul Bursa

Serban Copot, internat in spital alaturi de fiul lui. Tedi are gastro enterocolita, iar artistul ii critica pe cei care isi trimit copiii bolnavi la gradinita!

Serban Copot a petrecut weekend-ul in spital alaturi de fiul lui, Tedi. Micutul in varsta de cinci ani a fost diagnosticat cu gastro-enterocolita si a fost internat de urgenta. Tatal lui s-a internat, la randul sau, in aceeasi rezerva, pentru a-i fi alaturi.

Batalia pentru eliberarea orasului Mosul de sub controlul Statului Islamic este transmisa in direct pe internet: Cei care urmaresc pot trimite si emoji (FOTO)

Un numar de televiziuni, printre care si agentia kurda Rudaw sau televiziunea publica din Irak, Iraqiya TV, transmit in direct batalia privind eliberarea orasului Mosul de sub controlul jihadistilor din St.

VIDEO. Alegeri SUA: Cei care-l acuza pe Donald Trump de hartuire sexuala mint, spune sotia magnatului. in opinia Melaniei Trump, scandalul este orchestrat de echipa de campanie a lui Hillary Clinton

Sotia candidatului rerpublican la presedintia SUA, Melania Trump, l-a aparat pe Donald, la CNN, in primul interviu acordat dupa ce acesta a fost acuzat de hartuire sexuala. Melania sustine cu fermitate ca sotul ei este un gentleman, iar femeile care sustin ca acesta le-ar fi agresat sexual mint.

Mgingo, insula din Africa cu propriile reguli. Ce patesc cei care vor sa patrunda pe ea

Pe continentul african exista un mare lac, numit Victoria. Pe acest lac exista si o insula, pe care oamenii au denumit-o Mgingo. Aceasta insula este populata de 131 de oameni, ceea ce este destul de mult pentru m?.

Olanda doreste sa extinda legea eutanasiei si pentru cei care considera ca viata lor s-a incheiat

Ministerul Sanatatii si al Justitiei din Olanda vor sa propuna o lege prin care sa legalizeze sinuciderea asistata pentru persoanele care simt ca viata lor s-a terminat, desi nu sufera de o bo.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2083 seconds )