Libnet.ro
UNICEF

11:45

Cei cu credite Prima Casa, posibil sa beneficieze de darea in plata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei cu credite Prima Casa, posibil sa beneficieze de darea in plata

Persoanele care au credite contractate prin Programul Prima Casa este posibil sa beneficieze de Legea darii in plata, daca noul proiect de lege depus de senatorul liberal Daniel Catalin Zamfir va fi adoptat de parlamentari. Acesta vizeaza ca articolul din Legea darii in plata care ii exclude pe debitorii cu imprumuturi Prima Casa de sub auspiciile legii sa fie eliminat. continuă pe Ziarul Bursa

Cei cu credite Prima Casa, posibil sa beneficieze de darea in plata

Persoanele care au credite contractate prin Programul Prima Casa este posibil sa beneficieze de Legea darii in plata, daca noul proiect de lege depus de senatorul liberal Daniel Catalin Zamfir va fi adoptat de parlamentari. Acesta vizeaza ca articolul din Legea darii in plata care ii exclude pe debitorii cu imprumuturi Prima Casa de sub auspiciile legii sa fie eliminat.

Darea in plata ar putea fi aplicata si creditelor luate pentru Prima Casa

Darea in plata - cedarea in favoarea bancii a bunurilor pentru care s-a luat imprumutul pentru stimgerea integrala a datoriei catre banci, s-ar putea aplica si in cazul creditelor pentru Prima Casa, se arata intr-o propunere legislativa initiata de senatorul PNL Daniel Zamfir.

Prima Casa. Guvernul ar putea schimba radical acordarea de garantii

Comitetul National pentru Supravegherea Macroprudentiala recomanda Guvernului introducerea unor criterii sociale pentru cei care vor sa-si cumpere o locuinta prin programul Prima Casa, potrivit unui.

Prima Casa ar putea fi acordata pe criterii sociale

Consiliul general al Comitetului National pentru Supravegherea Macroprudentiala CNSM) recomanda autoritatilor sa recalibreze programul Prima Casa din punct de vedere social, prin revizuirea conditiilor de accesare.

CNSM recomanda Guvernului recalibrarea programului Prima Casa pe criterii sociale

Programul Prima Casa trebuie recalibrat pe criterii socilale, prin revizuirea conditiilor de accesare a acestuia, cu mentinerea unui grad de indatorare sustenabil. Este recomandarea Comitetului National pentru Supravegherea.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )