Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei doi barbati banuiti ca au jefuit o casa de amanet din Bucuresti au fost prinsi la Calarasi

România Liberă România Liberă,
Cei doi barbati banuiti ca au jefuit o casa de amanet din Bucuresti au fost prinsi la Calarasi

Cei doi barbati care au jefuit, sambata, o casa de amanet din Sectorul 3 din Bucuresti au fost prinsi de politisti la Calarasi, informeaza Politia Capitalei. continuă pe România Liberă

Doi italieni, autorii jafului de la casa de amanet din Capitala

Hotii care au jefuit o casa de amanet din Capitala au fost prinsi in aceasta dimineata la Calarasi. Politistii au retinut doi barbati, in varsta de 20, respectiv 23 de ani, suspectati.

Jaf la o casa de amanet din Capitala. Hotii l-ar fi amenintat pe casier cu un pistol si au fugit cu bijuterii

O casa de amanet din Sectorul 3a fost jefuita, sambata, anunta Politia Capitalei, care mentioneaza ca hotii au sustras o cantitate neprecizata de bijuterii si ca nu au fost inregistrate victime, potrivit News. ro .

Franta: Magistratii i-au pus sub inculpare pentru pregatirea unui atentat! Cine sunt cei doi suspecti arestati in Marsilia

Politia franceza a declarat ca cei doi barbati urmau sa inregistreze atentatele teroriste in timpul alegerilor prezidentiale din Franta, potrivitnews. ro. Clement Baur, in.

Tragedie la Iasi: Doi barbati care se deplasau cu un ATV au fost luati de viitura (VIDEO)

Momente dramatice in judetul Iasi. Doi barbati care se deplasau cu ATV-ul spre balta Ciurea au fost luati de viitura. La fata locului au ajuns politistii, dar si medicii SMURD, care au preluat victimele.

Raduleasca si Felix pun pe jar presa mondena! S-au casatorit cei doi in secret? Cum s-a dat de gol austriacul pe internet (FOTO)

Se pare ca ar trebui sa le uram Mihaelei Radulescu si iubitului sau Felix Casa de piatra. Fericitul cuplu da din ce in ce mai mult senzatia publicului ca sunt pe cale sa faca pasul cel ma.

Presedintele american Donald Trump s-ar putea intalnim in mai, cu Papa Francisc. in trecut, intre cei doi a existat un schimb dur de replici

Casa Alba a anuntat ca presedintele american Donald Trump s-ar putea intalni cu Papa Francisc, in timpul vizitei presedintelui american in Italia, de la sfarsitul lunii mai, subliniind ca nu a fost luata inca o decizie in acest sens.

Duel Macron Le Pen in turul al doilea al prezidentialelor din Franta: Rezultatele partiale dupa primul tur de scrutin indica un scor foarte strans intre cei doi candidati

00Scor foarte strans intre Emmanuel Macron si Marine Le Pen dupa primul tur de scrutin al alegerilor prezidentiale din Franta. Potrivit rezultatelor partiale, anuntate de ministerul de.

Cei doi copii morti in avalansa din Muntii Retezat erau sportivi de performanta. Dor Geta Popescu era copilul de aur al alpinismului romanesc, iar Erik Gulacsi, cel mai tanar alpinist din Europa care a atins Varful Aconcagua. Procurorii au deschis dosar p

Dor Geta Popescu si Erik Gulasci, doi copii minune ai alpinismului romanesc, si-au pierdut viata intr-o avalansa in Muntii Retezat, sambata dupa-amiaza.

BREAKING NEWS. Cei doi copii morti in avalansa din Muntii Retezat erau sportivi de performanta. Dor Geta Popescu era copilul de aur al alpinismului romanesc, iar Erik Gulacsi, cel mai tanar alpinist din Europa care a atins Varful Aconcagua. Salvamontistii

Copiii care au murit in avalansa din Retezat sunt doi sportivi de performanta, Dor Geta Popescu si Erik Gulacsi, scrie agentia Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )