Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cei doi consilierii generali PNL care au votat bugetul Capitalei au fost exclusi din partid

Hotnews Hotnews,
 Cei doi consilierii generali PNL care au votat bugetul Capitalei au fost exclusi din partid

Consilierii generali Cristian Marian Olteanu si Alexandru Hazem Kansou, care au votat saptamana trecuta bugetul Capitalei desi PNL le-a spus sa nu voteze, au fost exclusi din partid. Anuntul a fost facut de Violeta Alexandru, presedintele PNL Bucuresti. continuă pe Hotnews

Consilierii PNL care au votat bugetul Capitalei, exclusi din partid. Violeta Alexandru: Facem opozitie reala si nu toleram niciun compromis

Consilierii generali Cristian Marian Olteanu si Alexandru Hazem Kansou, care au votat saptamana trecuta bugetul Capitalei, ignorand decizia partidului, au fost exclusi, marti, din PNL. Facem opozitie reala si nu toleram niciun compromis, a transmis liderul PNL Bucuresti, Violeta Alexandru.

Excluderi din PNL! Consilierii care au votat bugetul Primariei Bucuresti, dati afara din partid

Cristian Marian Olteanu si Alexandru Hazem Kansou, consilierii generali ai PNL care au votat saptamana trecuta bugetul Capitalei, fara a lua in considerare decizia formatiunii, au fost exclusi din partid. Facem opozitie reala si nu toleram niciun compromis, a spus presedintele PNL Bucuresti, Violeta Alexandru.

Ilie Nastase, intalnire incendiara cu Elena Ceausescu. Ce s-a intamplat cu cei doi langa un zid

Fostul mare tenismen Ilie Nastase a acordat recent un interviu in care a povestit o intamplare care la momentul acela l-a suparat foarte tare, dar l-a si speriat. Se intampla in anul 1972, in zilele dinaintea finalei Cupei Davis din 1972, de la Bucuresti. Ilie Nastase, intalnire incendiara cu Elena Ceausescu Fostul mare jucator de .

Ce au patit doi jurnalisti din China care au spus adevarul despre coronavirus. Familiile sunt disperate

Doi jurnalisti chinezi care au prezentat situatia din orasul Wuhan, chiar de la inceputul epidemiei de coronavirus au disparut fara urma, iar familiile lor sunt disperate, deoarece nu stiu nici macar daca acestia mai sunt in viata sau nu. Jurnalisti chinezi disparuti dupa ce au spus adevarul despre coronavirus Se pare ca autoritatile din China .

Speak si partenera acestuia Stefania, la un pas de despartire la Asia Express! Din ce cauza s-au certat cei doi

Asia Express a inceput in forta cu un nou sezon, iar printre concurentii care s-au inscris in celebra aventura se numara si cuplul format intre celebrul cantaret Speak si partenera acestuia.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )