Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Adevărul Adevărul,
Cei doi fii ai lui Adrian Nastase anunta ca voteaza cu Viorica Dancila la prezidentiale: Reaua cea mai mica

Cei doi fii ai fostului premier Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, anunta pe Facebook ca la alegerile prezidentiale o vor vota pe Viorica Dancila, definita de tatal lor drept reaua cea mai mica, cu referire la faptul ca, in mai multe cazuri, principiul in functie de care au votat romanii a fost acela al raului cel mai mic. continuă pe Adevărul

Fiii lui Adrian Nastase spun ca o voteaza pe Dancila. Fostul premier a catalogat-o pe sefa PSD drept reaua cea mai mica

Cei doi fii ai lui Adrian Nastase, Andrei si Mihnea, au anuntat ca o vor vota pe Viorica Dancila la alegerile prezidentiale. Fostul premier a sustinut despre sefa social-democratilor ca este reaua cea mai.

Adrian Nastase: Dragi compatrioti, a venit timpul sa alegeti Reaua cea mai mica!

Fostul premier si lider PSD Adrian Nastase a facut apel sambata, pe blogul personal, la un vot la alegerile prezidentiale pentru Viorica Dancila, reaua cea mai mica.

Cum aratau Bobita si Dorel din Las Fierbinti, in urma cu 20 de ani. Cei doi actori de la PRO TV sunt prieteni apropiati

Cum aratau Bobita Mihai Bobonete), patronul crasmei din Las Fierbinti, si Dorel Mihai Rait), fratele mai mic al sau, in urma cu 20 de ani? in viata reala, cei doi actori de la PRO TV sunt prieteni apropiati. Bobita si Dorel din Las Fierbinti, in urma cu 20 de ani Toata lumea ii cunoaste drept .

Gabriela Firea, invitat de onoare la nunta fiicei lui Gigi Becali. Cei doi se judeca, insa, de cativa ani

Fiica cea mare a lui Gigi Becali s-a casatorit. Cununia civila a avut loc la un hotel de lux, iar invitati au fost numai unul si unul. in mod surprinzator, patronul FCSB a invitat-o chiar si pe Gabriela Firea cu care s-a judecat in instanta, la nunta fiicei sale, Teodora. Gabriela Firea, invitat de onoare .

Alina Puscas s-a pozat cu iubitul ei in dormitor. Ipostaze intime cu cei doi. Imaginile au ajuns pe internet

Alina Puscas a implinit, pe 2 noiembrie, varsta de 34 de ani. Vedeta si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de iubitul ei, in Paris. Acesta a fotografiat-o in dormitor, dimineata, iar Alina a postat poza pe retelele de socializare si i-a multumit barbatului pentru momentele minunate petrecute in capitala Frantei. Alina Puscas si-a sarbatorit ziua .

Adrian Nastase a decis sa se implice in campania electorala: A venit timpul acum sa alegeti Reaua cea mai mica

Fostul premierAdrian Nastase a decis sa se implice in campania electorala pentru prezidentiala si sa o sustina oficial pe Viorica Dancila. Dupa ce a fost pe la Palatul Victoria, Nastase le.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )