Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Hotnews Hotnews,
 Cei doi satmareni care au plecat cu Duster-ul in Siberia au ajuns in cel mai rece oras din lume si joi ar trebui sa ajunga la Oimiakon, satul unde au fost -70 de grade Celsius

Attila si Kinga Bertici, satmarenii care au plecat acum aproape o luna cu Duster-ul in Siberia, au ajuns la Yakutsk, cel mai rece oras din lume, iar joi ar trebui sa ajunga la destinatia finala: satul Oimiakon, polul mondial al frigului. Dragilor, dupa 580 de kilometri din orasul Aldan, pe viscol si pe drumuri acoperite cu zapada, am traversat raul Lena, inghetat, 17 kilometri) si am ajuns cu bine in cel mai friguros oras din lume: Yakutsk! NEO rezista cu brio!, a scris Attila Bertici pe Facebook. continuă pe Hotnews

Curtea a decis, cei doi tineri abuzati de Michael Jackson pot merge in instanta

Cei doi barbati care au fost abuzati de Michael Jackson, si care apar in documentarul Leaving Neverland, pot da in judecata doua dintre companiile starului, dupa decizia unei cuti din SUA, conform BBC. com.

Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer cu Andi Moisescu. Cum s-au cunoscut cei doi soti

Olivia Steer si Andi Moisescu sunt casatoriti de aproape 15 ani. Imagini de la ziua in care au spus da si cum s-au cunoscut cei doi soti. Imagini fabuloase de la nunta Oliviei Steer si Andi Moisescu Olivia si Andi Moisescu sunt parintii a doi baieti, Luca si David, care au adunat in spate aproape .

Ce familie frumoasa are Pierce Brosnan! S-a afisat alaturi de sotie si de cei doi fii la Golden Globes 2020!

Pierce Brosnan nu a participat singur la ceremonia de decernare a Golden Globes 2020, ci insotit de sotie si cei doi fii ai sai. Iata ce familie frumoasa are indragitul actor! .

Brad Pitt si Leonardo DiCaprio s-au apucat de olarit! Cum isi petrec cei doi noptile?

Brad Pitt si Leonardo DiCaprio au o pasiune comuna mai putin obisnuita, olaritul. Cei doi s-au imprietenit dupa lungmetrajul Once Upon a Time in Hollywood. Cei doi petrec mult timp in studioul de sculptura al.

Mihai BENDEAC si DELIA sunt oficial iMPREUNA! E BOMBA mondena a anului: Cei doi au confirmat relatia!

Mihai Bendeac a publicat pe retelele sociale o poza in care apare alaturi de colega sa de platou Delia, alaturi de o descriere mai putin obisnuita, starnind, astfel, imaginatia fanilor. Pe langa.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )