Libnet.ro
UNICEF

18:15

Cei mai bogati 26 de oameni detin o avere egala cu jumatate din omenire (Oxfam)

Hotnews Hotnews,
 Cei mai bogati 26 de oameni detin o avere egala cu jumatate din omenire (Oxfam)

Concentrarea averilor s-a accentuat si mai mult in 2018, an in care 26 de miliardari detin o avere egala cu cea a jumatate dintre cei mai saraci oameni din lume, a denuntat luni ONG-ul Oxfam, care cere taxarea suplimentara a celor mai bogati oameni, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Un ONG cere taxarea bogatilor: Averile a 26 de miliardari egale cu veniturile a 3,8 miliarde dintre cei mai saraci

Averile bogatilor au crescut accentuat in 2018, concentrandu-se in mainile a numai 26 de miliardari, persoane care detin, in prezent, tot atatia bani cat jumatate din cea mai saraca populatie a lumii, se arata intr-o analiza data luni publicitatii de organizatia neguvernamentala Oxfam, care cere statelor sa-i taxeze pe cei mai bogati.

Cat de mult s-au imbogatit miliardarii in ultimii 10 ani. La ce avere a ajuns Bill Gates si cat a scazut cea a lui Soros

Forumul de la Davos strange laolalta, saptamana aceasta, elita afacerilor globale. La Forumul Economic Mondial vor participa cei mai bogati oameni de afaceri ai lumii, evenimentul marcand totodata si 10 de ani de la izbucnirea crizei financiare mondiale.

Forumul economic de la Davos: Cei care vin la summit sunt mai bogati ca oricnd; elita financiara a prosperat dupa criza

La un deceniu de la declansarea crizei financiare, participantii la Forumul Economic Mondial de la Davos, care va avea loc saptamana viitoare 22 - 25 ianuarie), par sa fi recuperat ce au pierdut, si chiar mai mult decat atat, comenteaza Bloomberg.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )