Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatie.

România Liberă România Liberă,
Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatie.

Influenta organizatie Oxfam sustine ca cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului, informeaza Mediafax. Cei mai puternici oameni din lume se reunesc in aceste zile in luxoasa statiune de schi Davos, avand ca tema generala de discutii economia, politica si societatea intr-o lume transformata de criza. Lideri politici si din mediul de afaceri si personalitati vor face schimb de idei in perioada 22-25 ianuarie in jurul celor mai importante subiecte . continuă pe România Liberă

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au averi cat jumatate din populatia planetei

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului, potrivit organizatiei Oxfam, care sublinieaza adancirea inegalitatii sociale intr-un raport publicat inainte de intalirea anuala a Forumului Economic Mondial, la Davos, Elvetia.

Raport, inainte de reuniunea de la Davos: Cei mai bogati 85 de oameni au averi cat jumatate din populatia lumii

Influneta organizatie Oxfam sustine ca cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului. Cei mai puternici oameni din lume se reunesc in perioada 22-25 ianuarie in.

Oxfam: Cei mai bogati 85 de oameni au averi cat jumatate din populatiea globului

Cei mai bogati 85 de oameni din lume au acumulat avere cat jumatate din populatia globului. Asta sustine organizatia Oxfam, care subliniaza adancirea inegalitatii sociale intr-un raport publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic.

Cei mai bogati 85 afaceristi au averi cat jumatate din populatia intregii lumi

Averea totala a celor mai bogati 85 oameni de oameni din lume este egala cu averea pe care jumatate din populatia globala o detine, adica 3,5 miliarde de persoane, arata un studiu al organizatiei Oxfam.

Inegalitate extrema: 85 cei mai bogati oameni au o avere egala cu cea a 3,5 miliarde de saraci

Forumul economic mondial, care se va desfasura intre 22 si 25 ianuarie la Davos, in Elvetia, va reuni cei mai bogati oameni ai planetei. Un raport realizat de Oxfam arata ca un grup de oameni, care foarte b.

Londra ar putea deveni cea mai cautata destinatie turistica din lume

Londra ar putea deveni cea mai cautata destinatie turistica din lume, chiar inaintea Parisului. Vara trecuta, capitala britanica a primit cu aproape 20% mai multi turisti decat in aceeasi perioada din 2012,.

Cei mai bogati directori de licee sunt in Bucuresti, urmati de Timis, Brasov sau Cluj

Cei mai bogati directori de licee din Romania sunt din Bucuresti, potrivit declaratiilor lor de avere. Ei fac bani de pe urma firmelor pe care le au, din diverse proiecte educative dar si din meditatii. in.

TOP cei mai fericiti elevi si cele mai bune scoli din lume. Pe ce loc se afla Romania

Cei mai fericiti elevi sunt elevii din Singapore. Tot acolo sunt si cele mai bune scoli. Asa arata un clasament international facut in 65 de state. La coada clasamentului, se afla elevii sud coreeni.

Cele mai bune si cele mai proaste sisteme de invatamant din lume.

Romania se afla pe un prea putin onorant loc 6 intr-un clasament al tarilor cu cele mai slabe rezultate scolare ale elevilor si cu cei mai nefericiti elevi, potrivit unui studiu comparativ realizat de buzzfeed. com. Comparatia se bazeaza pe un studiu efectuat de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica in 65 de tari. Gradul de fericire al elevilor este un indice care rezulta din gradul de acord sau dezacord cu afirmatia ma simt fericit la scoala. Scorurile la teste combina .

Cea mai scumpa sticla de whiskey din lume, licitata la Hong Kong

O sticla de Macallan a fost vanduta, recent, pentru 631. 850 dolari la o licitatie din Hong Kong, devenind cea mai scumpa sticla de whiskey tranzactionata vreodata la o licitatie, transmite Bloomberg.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )