Libnet.ro
UNICEF

21:45

Cei mai buni din lumea modei. Cine a castigat CFDA Awards 2018

ADPM ADPM,
Cei mai buni din lumea modei. Cine a castigat CFDA Awards 2018

Premiile CFDA 2018 au fost gazduite de Issa Rae la Muzeul Brooklyn. Evenimentul din acest an a onorat mai multe nume importante din industria modei americane - de la Naomi Campbell la Carolina Herrera, Diane von Furstenberg, Narciso Rodriguez si Kim Kardashian West. continuă pe ADPM

Doliu in cinematografie! Un cunoscut actor s-a stins din viata. Era unul dintre cei mai buni (FOTO si VIDEO)

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul din serialul The Office, a murit la varsta de 75 de ani, cauza mortii nefiind facuta publica. Rainn Wilson, actorul care a jucat in The Office, si-a.

SOC: A MURIT un CELEBRU actor! Era unul dintre cei mai buni/ Tuturor ne va fi dor de el (FOTO,VIDEO)

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul din serialul The Office, a murit la varsta de 75 de ani, cauza mortii nefiind facuta publica. Rainn Wilson, actorul care a jucat in The Office, si-a.

Veste soc din lumea telenovelelor! inca o actrita celebra se lupta cu cancerul

Dupa ce Edith Gonzales s-a luptat cu cancerul, o alta actrita din lumea telenovelelor a primit cruntul diagnostic. Adela Noriega, pe care am cunoscut-o in telenovelaAmor Real, alaturi de Fernando Colunga,.

Secretul lui Wim Hof, olandezul de 59 de ani care alearga in pantaloni scurti prin desert si pe cei mai inalti munti, dezvaluit de oamenii de stiinta FOTO VIDEO

Olandezul Wim Hof 59 de ani), poreclit The Iceman, uimeste de ani de zile medicii prin capacitatea sa de a rezista in conditii extreme, de-a lungul maratoanelor sale prin desert sau pe cei mai inalti munti. Pentru a-i afla secretele, oamenii de stiinta l-au supus unui studiu.

Kim Jong-un inlocuieste cei mai importanti lideri militari nord-coreeni inaintea summitului cu Trump

Cei mai importanti trei lideri militari nord-coreeni au fost inlocuiti cu militari considerati mai moderati si mai loiali lui Kim Jong Un, potrvit unui oficial american citat de CNN.

Cei mai inalti trei oficiali militari din Coreea de Nord au fost dati afara

Cei mai importanti trei oficiali militari ai Coreei de Nord au fost dati afara conform unui oficial american si l agentiei de presa Yonhap, o miscare care ar putea semnala faptul ca liderul nord-coreean, Kim.

Care sunt judetele in care romanii pun cei mai multi bani deoparte

Bucuresti - Ilfov si judetele Cluj, Constanta, Timis si Brasov conduc topul zonelor in care romanii au cei mai multi bani in conturile curente si depozite, atat in lei cat si in valuta. Soldul total la nivel national a ajuns la finalul lunii aprilie la.

Veste socanta in lumea modei! Un cunoscut designer vestimentar a murit

Kate Spade, un fashion designer foarte cunoscut, a fost gasita fara suflare in apartamentul sau din New York. Politistii iau in considerare ipoteza unei sinucideri. Designer-ul avea doar 55 de ani, iar .

Radu Banciu: Romanii din strainatate au trimis in tara miliarde de euro. Din banii astia, iubita lui Dragnea ajunge pe Alfa Centauri si vine si inapoi. Nici nu mai trebuie s-o intrebam cine a finantat. Noi am finantat! (VIDEO)

Radu Banciu a vorbit in editia de luni seara a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita lui Liviu Dragnea, insotit de iubita sa, la o fabrica de ceasuri din Elvetia, dar si despre un proiect de lege aprobat de.

TRAGEDIE in lumea filmului! Unul dintre cei mai CUNOSCUTI actori s-a stins din VIATA! Fanii sunt SOCATI

Actorul Hugh Dane, cunoscut pentru rolul sau din filmul The Office, a murit la varsta de 75 de ani. Hugh Dane s-a bucurat de o cariera variata in film si televiziune, si a jucat in numeroase filme, printre care.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2433 seconds )