Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cei mai difuzati artisti din Romania vor fi premiati la Media Music Awards!

ADPM ADPM,
Cei mai difuzati artisti din Romania vor fi premiati la Media Music Awards!

Cei mai in voga artisti romani ai momentului, cei care au avut in ultimul an cele mai multe difuzari radio-TV si vizualizari pe internet, vor fi premiati pe 4 octombrie, la Sibiu, in cadrul primei editii a Media Music Awards. Continue reading . continuă pe ADPM

MedLife il aduce la Bucuresti pe dr. Michel Odent, unul dintre cei mai reputati obstetricieni din lume, care va vorbi despre cum se poate naste cat mai putin traumatizant si care sunt consecintele tipului de nastere ales pentru mama si copil

MedLife, liderul pietei de servicii medicale private din Romania il aduce la Bucuresti pe unul dintre cei mai renumiti doctori obstetricieni din lume. Doctorul francez Michel Odent, va sustine o conferinta si trei zile de workshop, in perioada 28 septembrie 1 octombrie 2012. Cel care a raspandit ideile sale pe toate cele cinci continente, a marcat profund domeniul nasterii si a fost cel care a discutat prima oara despre nasterea in apa si saloane de tip rooming-in pentru mama si bebelus, concepte implementate apoi in unitatile de nastere din intreaga lume.

Doi jurnalisti germani despre afirmatia premierului Victor Ponta care a spus ca in Germania fosta Securitate are in continuare cei mai buni oameni in presa: Nu raspundem la bazaconii/ Nu e doar scandalos, e si stupid

Doi jurnalisti germani, Karl Peter Schwarz Frankfurter Allgemeine Zeitung) si Robert Schwartz Deutche Welle) califica drept scandaloase si ridicole respectiv bazaconii declaratiile premierului Victor Ponta, care a declarat la sfarsitul saptamanii ca in Germania, fosta Securitate a lui Ceausescu, si dupa aceia preluata, a avut si are in continuare cei mai buni oameni in presa. Victor Ponta a facurt referire in mod explicit la cei doi jurnalisti: Ca ii cheama Schwarz, dar vorbesc romanescte ca mine si ca dumneavoastra si schwarz negru in germana - n. r. ) sunt doar la suflet.

A doua editie a Maratonului Teatrului Independent, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, are loc in perioada 10-16 septembrie

Asociatia Teatrul. ro, in parteneriat cu ArCuB, organizeaza, in perioada 10 - 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania: Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe, editia a doua. Maratonul Teatrului Independent aduna 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Bacau - o selectie din cele mai bune productii independente profesioniste si ale scolilor de teatru. Maratonul se va desfasura in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.

Irak: exporturile de petrol au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani

Irakul a exportat în luna august 2,565 milioane barili de petrol pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei decenii, a anunţat sâmbătă preşedintele State Oil Marketing Organisation SOMO), Falah al-Amiri, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Utile: Semnele unui cancer de care cei mai multi oameni nu isi dau seama ca exista; Etichetele produselor alimentare vor face dezvaluiri complete; Iti cade parul? Vezi ce sa mananci ca sa il salvezi!

Te infurii des? Iti poti imbolnavi ficatul. Sentimentele traite in exces iti creeaza probleme de sanatate. Tine-ti emotiile in frau: daca se manifesta tumultuos si se repeta prea des, ele vor sfarsi prin a deregla functionarea organelor interne. Uleiurile organice in cosmetica. Proprietatile de mai jos sunt doar o parte din beneficiile acestor miracole naturale. Multe au beneficii comune, insa sunt adevarate bijuterii la casa omului.

Realitatea TV, in proces de restructurare. Doar 300 de angajati din 630 vor fi pastrati

Realitatea TV va trece printr-un proces de restructurare, din cei 630 de angajati cati are in prezent televiziunea de stiri urmand sa fie pastrati aproximativ 300, a declarat, pentru Mediafax, Gabriel Bugnar, noul director general al Realitatea TV.

Raport: Elvetia, cea mai competitiva tara din lume. Romania a coborat pe locul 78 din 144

Elvetia ramane pentru al patrulea an consecutiv tara cea mai competitiva din lume, in timp ce alte tari, inclusiv Statele Unite, au coborat in clasament, a anuntat, miercuri, Forumul Economic Mondial WEF). Singapore isi pastreaza locul al doilea, in timp ce Finlanda este a treia, conform editiei 2012 a Raportului Competitivitatii Mondiale publicat de WEF. Romania ocupa locul 78, in timp ce Bulgaria a urcat semnificativ pe locul 62.

Andreas Gross, presedintele grupului socialist la APCE: Am solicitat un raport despre situatia democratiei din Romania

Seful socialistilor din Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Andreas Gross, a declarat pentru Hotnews. ro ca a solicitat un raport despre situatia democratiei din Romania din cauza crizei politice, precizand ca ideea este sustinuta de toate grupurile politice din APCE. Gross a spus ca nu a cerut monitorizarea Romaniei, asa cum sustine un membru PDL in APCE, ci un raport care sa fie elaborat pana in luna ianuarie. Vom face posibile conditiile realizarii unui raport despre situatia democratiei in Romania. Dorim sa aflam de ce cultura democratica este asa de slaba, a mai spus Gross.

GALERIE FOTO Cea mai veche fortificatie din Romania, descoperita la Cristian

Arheologii sibieni din cadrul Muzeului National Brukenthal au facut o descoperire istorica pe santierul autostrazii Orastie-Sibiu. Specialistii de la Sibiu sustin ca au descoperit pe tronsonul IV, in cadrul sitului arheologic de la Cristian, cea mai veche fortificatie din Romania.

El Pais: Bucurestiul, cel mai putin interesant loc din Romania

Cotidianul spaniol El Pais a realizat un articol in editia on-line de luni despre tara noastra si cele mai interesante locuri de vizitat. Au fost impresionati in mod deosebit de Targoviste, de manastirile.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2093 seconds )