Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cei mai mari 10 exportatori romani de cereale

Antena3 Antena3,
Cei mai mari 10 exportatori romani de cereale

Romania a exportat, anul trecut, cereale in valoare totala de peste 2,1 miliarde de euro. Din aceasta suma, mai mult de un miliard de euro au totalizat exporturile de grau si meslin, urmate de cele de porumb, a c?. continuă pe Antena3

Cei mai multi utilizatori ai unei aplicatii made in Romania sunt americani si chinezi

Americanii si chinezii sunt pe primul loc la numarul de utilizatori ai aplicatiei romanesti Mondly, de invatare a limbilor straine, a declarat antreprenorul brasovean Alexandru Iliescu, cofondator si director general CEO) al startupului.

Propunerea unui roman, votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in consultarea WeEuropeans

Ar trebui sa investim in educatie si cercetare este propunerea unui roman votata printre cele mai populare 10 prioritati ale cetatenilor europeni in cadrul consultarii WeEuropeans ce a atras peste 30. 000 de propuneri pentru viitorul Europei, informeaza un comunicat de presa.

Peste 35.000 de romani au in banci depozite mai mari de 100.000 de euro

Un numar de 35. 181 de persone fizice aveau sfarsitul anului 2018 depozite mai mari de 100. 000 de euro, cu o valoare cumulata de 36,8 miliarde de lei circa 8 miliarde de euro), potrivit celor mai recente statistici ale Fondului de Garantare a Depozitelor Bancare FGDB) aferente anului trecut, citate de Mediafax.

VIDEO Echipa Brainstorms Zalau, in finala celei mai mari competitii de robotica din Romania. Cum functioneaza robotul cu care vor sa cucereasca juriul

Pasiunea pentru tehnica i-au unit pe 10 elevi din Zalau noua de la Colegiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian si unul de la Colegiu Nationa Silvania - intr-o echipa de robotica prin intermediul careia vor sa demonstreze ca nu doar ca sunt o echipa dinamica, ci si ca pot proiecta, construi si opera cel mai competitiv robot.

Matematica a dat cele mai mari batai de cap elevilor din Buzau care au sustinut simularea Evaluarii Nationale

Elevii de clasa a VIII-a si a VII-a din Buzau s-au jucat de-a simularea examenului de Evaluare Nationala. Potrivit rezultatelor simularii examenului de Evaluare Nationala, doar 53,4 la suta dintre elevii din judetul Buzau au luat medii mai mari de 5. La fel ca in ultimii ani, matematica a fost materia care a dat cele mai mari batai de cap elevilor buzoieni de clasa a saptea si a opta.

DACIAN CIOLOS, DESPRE ALEGERILE EUROPARLAMENTARE: Am sa fiu pe lista cu cei mai cinstiti candidati

Dacian Ciolos a afirmat, ieri, la Cluj, ca Alianta 2020 USR-Plus se va prezenta la alegerile pentru Parlamentul European cu cei mai competenti si mai cinstiti candidati.

Topul localitatilor cu cei mai putini locuitori din lume

Mai multe localitati din Canada, Australia, Noua Zeelanda, SUA si Spania sunt in fruntea unui top legat de faptul ca au cei mai putini locuitori din lume. Care sunt acestea aflati din materialul urmator.

Recalcularea pensiilor: Anunt soc pentru milioane de romani! Vezi daca si tu esti trecut pe lista celor cu pensii mai mari...

Fostii angajati din minerit, siderurgie, constructii, cai ferate si alte domenii care s-au incadrat in grupele I si II de munca vor avea pensiile recalculate din oficiu. in total, e vorba de aproximativ.

De ce-si lasa mustata in martie cei mai buni piloti de vanatoare din Romania

Daca e martie, e luna cu mustata pentru pilotii din cadrul Escadrilei 53 Vanatoare Warhawks de la Baza 86 Aeriana Borcea, din judetul Calarasi, a anuntat Ministerul Apararii Nationale. Dupa modelul american, Pilotii Escadrilei 53 Vanatoare s-au alaturat comunitatii viper pilot pentru a omagia militarii escadrilei 53 din Al Doilea Razboi Mondial care au purtat mustata.

Elevii olimpici din Galati vor fi premiati de primarie. Ce sume vor primi cei mai valorosi tineri ai orasului

Impreuna cu cei 84 de elevi din Galati care au reusit sa obtina premii la olimpiadele nationale si internationale vor fi recompensati si 76 de profesori care s-au ocupat de pregatirea olimpicilor. in cadrul evenimentului se va acorda si distinctia Premiul Municipiului Galati elevilor si profesorilor care au obtinut medalia de argint la Olimpiada Internationala de Robotica 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )