Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cei mai mari zece fermieri din Romania au incasat in total subventii de 54 mil. euro pentru campania agricola 2015-2016

Hotnews Hotnews,
 Cei mai mari zece fermieri din Romania au incasat in total subventii de 54 mil. euro pentru campania agricola 2015-2016

Cei mai mari zece agricultori au incasat impreuna subventii in valoare de 54 de milioane de euro, in campania care a inceput la sfarsitul anului 2015 si s-a finalizat in septembrie 2016, in crestere cu 80% fata de campania din 2014-2015, perioada in care cei mai mari fermieri au obtinut in total 30 de milioane de euro, reiese din datele transmise de Agentia de Plati si Interventie pentru AgriculturaAPIA), la solicitarea News. ro. Cea mai mare subventie a fost in valoare de 17 milioane de euro si a fost incasata de fermierul Constantin Dulute din Insula Mare a Brailei. continuă pe Hotnews

Cei mai mari 10 fermieri din Romania au incasat subventii de 54 mil. euro in campania 2015/2016

Cei mai mari zece agricultori au incasat impreuna subventii in valoare de 54 de milioane de euro, in campania care a inceput la sfarsitul anului 2015 si s-a finalizat in septembrie 2016, in crestere cu 80% fata de campania din 2014-2015, perioada in.

Tradatorii: Christoph Daum si-a dat seama ce urmaresc contestatarii sai cei mai mari. Declaratii virulente

La mai putin de un an dupa ce a fost instalat pe banca primei reprezentative, selectionerul a inteles ce se intampla in culisele intunecate ale fotbalului romanesc.

O tanara a stat atarnata pe unul din cei mai inalti zgarie-nori din lume pentru a realiza fotografia perfecta: ce critici a atras modelul de 22 de ani VIDEO

O tanara din Rusia si-a pus viata in pericol din dorinta de a realiza o sedinta foto inedita. Modelul a stat atarnat doar de mana unui asistent foto pe unul din cei mai inalti zgarie-nori din lume.

Cati romani au urmarit debutul noului sezon Romanii au talent: Pro TV, cifre de zece ori mai mari decat concurenta

Debutul sezonului sapte al emisiunii Romanii au talent a plasat postul Pro TV in pozitia de lider incontestabil in topul audientelor, inregistrand cifre chiar si de aproape zece ori mai mari decat concurenta.

Romania, tara europeana care aloca cei mai putini bani pentru sanatatea populatiei. Cat cheltuiesc Suedia si Germania

Romania ocupa, din nou, un loc rusinos intr-un clasament european privind sanatatea populatiei, alocand cel mai mic procent din produsul intern brut PIB) pentru Sanatate. La polul opus, tarile care aloca cele mai mari procente sunt Suedia, Franta, Germania si Olanda, unde procentul alocat sanatatii depaseste 11%, in timp ce cel din Romania abia daca atinge pragul de 5%, potrivit celor mai recente date furnizate de Eurostat.

Protest spontan la Primaria Botosani. Angajatii cer salarii mai mari. Nu pot sa muncesc in conditiile acestea

Zeci de angajati ai Primariei Botosani cer salarii mai mari. Acestia au organizat inclusiv un protest spontan prin care cer edilului sef cresterea lefurilor.

Capital strain vs capital autohton in companiile din Romania: cine bate pe cine?

Retorica impotriva multinationalelor si a capitalului strain care a intrat in tara nu este noua. A demarat odata cu anii de imediat de dupa Revolutie, cand avertizam international ca nu ne vindem tara! si continua si azi, cand antreprenorii romani se plang ca sunt pusi pe picior de inegalitate fata de cei straini. La o firma straina, daca apar probleme, CEO-ul se duce la ambasadorul tarii din care provine, se dau 2-3 telefoane si problema e rezolvata. Noi la cine sa ne ducem? se intreba retoric in urma cu cateva zile patronul producatorului Cris-Tim, Radu Timis. Cum sta in cifre capitalul romanesc din firme fata de cel strain? O analiza bazata pe date din studiul realizat de ZF cu sprijinul PIAROM - Patronatul Investitorilor Autohtoni din Romania.

Manifestatie anticoruptie inspirata de protestele din Romania, la Paris;peste 6.000 de oameni si-au anuntat participarea

Peste 6. 000 de oameni au anuntat pe Facebook ca vor lua parte duminica dupa-amiaza la un protest fata de coruptie organizat la Paris, inspirat din manifestatiile din Romania.

Gama Toyota Hybrid, numarul 1 in piata de masini eco din Romania

83% din totalul vanzarilor de masini eco ale pietei auto din Romania in 2016 au fost realizate de catre Toyota Romania, prin cele 979 de unitati hibride Toyota si Lexus livrate.

Nu am primit un &171;To Do List &187; de la oficialii europeni privind sistemul judiciar din Romania

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat vineri ca nu a primit un To Do List privind sistemul judiciar din Romania, in urma intalnirilor pe care le-a avut la Bruxelles cu oficiali europeni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )