Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cei mai puternici oameni din lume vin din Rusia si Germania!

ADPM ADPM,
Cei mai puternici oameni din lume vin din Rusia si Germania!

Cei mai puternici oameni din lume au fost desemnati de revista Forbes. Contrar asteptarilor, presedintele SUA, Barack Obama, nu ocupa nici primul, nici al doilea loc in clasament. Iata cine domina topul. continuă pe ADPM

Arena Nationala, printre cele mai scumpe stadioane din lume care nu pot fi folosite

Cel mai modern stadion din Romania nu mai poate gazdui momentan nici un eveniment sportiv deoarece nu are autorizatia de siguranta din partea ISU.

Forbes: Vladimir Putin, cel mai puternic om din lume. Cine se afla pe al doilea loc in clasament

Presedintele rus Vladimir Putin a fost numit de revista Forbes cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv. Urmatorii in clasament sunt cancelarul german Angela Merkel si presedintele american Barack Obama.

Cei mai relaxati angajati din lume: natiile care profita de cele mai multe zile de concediu

Angajati din 22 de tari ai fost evaluati in cadrul unui studiu care a urmarit in ce masura se bucura acestia de zilele de concediu la care au dreptul in fiecare an. Astfel, s-a observat ca exista si angajati fericiti, care reusesc sa-si ia aproape toate zilele de concediu, dar si tari in care vacanta este doar un vis frumos.

Cauza incredibila a deflagratiei de la Brasov: praful de faina, unul dintre cei mai puternici explozibili

Explozia de la moara societatii Sapte Spice, membra a grupului Vel Pitar, are o posibila cauza praful de faina, explica purtatorul de cuvant al ISU Brasov, capitanul Ciprian Sfreja.

Forbes: Vladimir Putin ramane cel mai puternic om din lume, Merkel a urcat pe doi in top

Revista Forbes l-a numit pe presedintele rus Vladimir Putin cel mai puternic om din lume, pentru al treilea an consecutiv, acesta fiind urmat de cancelarul german Angela Merkel si de presedintele american Barack Obama, care coboara pe locul al treilea, relateaza Radio Free Europe/Radio Liberty, citat de Mediafax.

Echipe de medici din Franta vin in Romania ca sa participe la operarea victimelor din Colectiv

Doi medici din Franta, dintre care unul de origine romana, vin la Bucuresti ca sa ajute la interventiile chirurgicale la care vor fi supusi ranitii din Colectiv.

Noul guvern al Canadei: tehnocrati, numar egal de femei si barbati si cel mai mare numar de ministri Sikh din lume

Au trecut doar cateva saptamani de la victoria surprinzatoare a liberalilor condusi Justin Trudeau in alegerile parlamentare din Canada. Saptamana aceasta, el si noul sau cabinet au fost investiti in functie, iar presa internationala si analistii politici au salutat aproape la unison componenta eterogena a acestuia.

Cel mai vechi vibrator din lume - cum arata si cati centimetri avea. Jucaria sexuala din piatra are 28.000 de ani si a fost descoperita de cercetatorii nemti

Cel mai vechi vibrator descoperit pana in prezent de cercetatori dateaza de acum 28. 000 de ani si a fost reconstruit de specialisti din bucatile gasite intr-o pestera din Germania.

Forbes: Katy Perry, cea mai bine platita cantareata din lume

Exista o rivalitate intre Katy Perry si Taylor Swift. Iar ea va continua si dupa asta. Fosta sotie a lui Russell Brand a fost numita cea mai bine platita cantareata de catre revista Forbes.

George Paslaru, unul dintre cei mai influenti gazetari ai Romaniei interbelice, este tatal celebrei cantarete Margareta Paslaru

George Paslaru a fost corespondent de razboi in campania Armatei Romane peste Prut, reportajele sale fiind adevarate repere ale jurnalismului de front. Putini sunt cei care stiu ca acesta este tatal celebrei interprete de muzica usoara Margareta Paslaru.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )