Libnet.ro
UNICEF

10:16

Cei mai puternici oameni ai lumii, verdict alarmant: Ebola, cea mai grava urgenta medicala din ultimii ani

Antena3 Antena3,
Cei mai puternici oameni ai lumii, verdict alarmant: Ebola, cea mai grava urgenta medicala din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani,. continuă pe Antena3

Cei mai puternici oameni ai lumii, verdict alarmant: Ebola, cea mai grava urgenta medicala din ultimii ani

Presedintii Barack Obama si Francois Hollande, cancelarul Angela Merkel si premierii Matteo Renzi si David Cameron au calificat miercuri virusul Ebola ca fiind cea mai grava urgenta sanitara din ultimii ani,.

FOTO Cum a ajuns o cladire emblematica pentru Braila locuinta unuia dintre cei mai puternici armatori de pe Dunare

De cand traficul rutier si feroviar au facut inutile cursele de pasageri pe Dunare, fosta Gara Fluviala a Brailei si-a pierdut utilitatea pentru care a fost construita. Cladirea a incetat efectiv sa mai functioneze ca si statie pentru calatori in urma cu 25 de ani, iar pentru o perioada a intrat intr-un declin accentuat. in ultima vreme, insa, si-a redobandit frumusetea, datorita unuia dintre cei mai potenti oameni de afaceri din Braila.

Cei mai bogati 1% dintre oameni controleaza mai mult de 48% din bogatia lumii

Inegalitatea dintre categoriile sociale se adanceste, bogatii devenind pe zi ce trece tot mai bogati, atrage atentia banca elvetiana Credit Suisse, care publica un raport ce arata ca cei mai bogati 1% dintre.

Ramas bun, Domn Profesor. Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni, a murit

Unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni a murit duminica, in urma unui stop cardio-respirator. Lasa in urma oameni care l-au iubit, l-au respectat si i-au apreciat munca, lacrimi si foarte multe amintiri frumoase in sufletele celor care l-au cunoscut.

Ramas bun, Domnule Profesor! Medicul Ioan Baier, unul din cei mai cunoscuti ortopezi sibieni, a murit

Unul dintre cei mai cunoscuti ortopezi sibieni a murit duminica, in urma unui stop cardio-respirator. Lasa in urma oameni care l-au iubit, l-au respectat si i-au apreciat munca, lacrimi si foarte multe amintiri frumoase in sufletele celor care l-au cunoscut.

Cariera la cei mai mari angajatori? Uite ce joburi gasesti in companiile cu mii de angajati

Daca esti atras de mediile corporatiste cu mii sau chiar zeci de mii de colegi, poti lua in considerare sa lucrezi la companiile din tara. Wall-Street. ro iti arata ce joburi gasesti la cei mai mari angajatori romani.

Ei sunt cei mai dotati actori de la Hollywood!

In caz ca v-ati astepta ca primele locuri ale unui top cu cei mai dotati actori de la Hollywood sa fie ocupate de Brad Pitt, Leonardo DiCaprio sau George Clooney, ei bine, lucrurile nu stau deloc asa! Din contra, pe prima pozitie se claseaza Liam Neeson, urmat indeaproape de Michael Fassbender si Colin Farrell.

Tara cu cei mai multi miliardari conduce detasat fata de celelalte 4 tari din top

Conform raportului privind cei mai bogati oameni din lume, realizat de Credit Suisse , sunt 128. 200 de persoane cu un nivel financiar foarte ridicat. Numarul persoanelor foarte bogate a crescut intr-un ritm accelerat in ultimii ani, intarind.

Danezii sunt cei mai fericiti europeni. Pe ce loc e Romania in topul fericirii

Cercetatorii britanici au descoperit ca nici averile, nici nivelul de trai nu ne fac sa ne simtim mai bine. Secretul sta in ADN, iar cea mai potrivita gena in acest sens o au danezii. Potrivit specialistilor,.

Cardiacii, cei mai afectati de scaderea temperaturilor. Patru batrani au murit intr-o singura noapte din cauza problemelor cardiace

Scaderea temperaturii in timpul noptii creeaza probleme majore de sanatate in randul cardiacilor. Numai noaptea trecuta, numarul galatenilor care au avut nevoie de asistenta medicala a crescut, iar patru batrani au decedat. Din nefericire, echipajele Serviciului Judetean de Ambulanta Galati nu au mai putut face nimic pentru acestia.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2115 seconds )