Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cei mai vanduti autori de Black Friday au fost Petronela Rotar si Lev Tolstoi, in reteaua Libris

Adevărul Adevărul,
Cei mai vanduti autori de Black Friday au fost Petronela Rotar si Lev Tolstoi, in reteaua Libris

Retailerul Libris. ro a vandut, de Black Friday, un numar de 70. 000 carti, in valoare de 1,5 milioane de lei, iar cei mai vanduti autori au fost Petronela Rotar si Lev Tolstoi. continuă pe Adevărul

Petronela Rotar si Lev Tolstoi, cei mai vanduti autori de Black Friday

Retailerul Libris. ro, cea mai mare librarie online din Romania, a vandut, de Black Friday, 70. 000 carti, in valoare de 1,5 milioane de lei, iar cei mai vanduti autori au fost Petronela Rotar si Lev Tolstoi. Campania Black Friday pe Libris. ro a avut loc vineri si a cuprins peste 90% dintre titlurile listate pe site, cu reduceri de pana la 90%, potrivit News. ro.

SURPRIZA Care este orasul din care a venit cea mai mare comanda de Black Friday la eMAG si despre ce suma e vorba

De Black Friday, toti romanii s-au ingramadit pe site-urile celor mai mari magazine online pentru a prinde sutele de produse aflate la oferta. Printre acestea au fost si cateva produse mai speciale, la preturi foarte mari, care au avut insa si ele parte de doritori.

FAN Courier se asteapta ca Black Friday sa genereze comenzi cu 35% mai mari fata de o zi obisnuita si cu 20% mai mari fata de Black Friday 2016

FAN Courier, cea mai mare companie locala de curierat, estimeaza o crestere cu pana la 35% a volumului comenzilor procesate zilnic, in perioada 17-24 noiembrie, cand este programata cea mai mare campanie nationala de reduceri, Black Friday. Compania a livrat in Black Friday-ul de anul trecut 1,1 milioane pachete, iar pentru a face fata anul acesta a crescut cu 10-15% personalul si a pregatit o echipa de interventie rapida in Bucuresti. Compania are aproape 5. 800 de angajati.

Reguli de aur pentru cei care vor sa cumpere de Black Friday

Marile magazine online au dat startul cumparaturilor de Black Friday, insa politistii ne atrag atentia asupra faptului ca perioada reducerilor ne poate aduce o gaura semnificativa in buget daca nu tinem cont de anumite reguli.

UPDATE Cele mai noi cifre de Black Friday 2017 de la PayU. Tranzactii inregistrate din 51 de tari

Platforma online de procesare plati cu cardul PayU a venit cu un nou update al situatiei de Black Friday 2017. Care este ponderea produselor IT din totalul vanzarilor de Black Friday.

BLACK FRIDAY 2017. Ziua recordurilor online la eMAG. Zeci de produse comandate in fiecare secunda

La eMAG, de Black Friday a fost ziua recordurilor in online. Peste 67% din trafic si peste 55% dintre comenzi au venit, vineri, de pe dispozitive mobile.

Reduceri eMAG de Black Friday la produse de ingrijire

Black Friday e si despre produse cosmetice si ingrijire personala, iar eMAG are destule produse cand vine vorba despre asta. Aici ai cele mai bune preturi pentru cele mai bune produse. Black Friday s-a extins considerabil, atat cand vine vorba de magazine si retaileri, cat si de produsele pe care le baga la oferta. Catalogul [].

Black Friday 2017 eMAG cuptoare incorporabile. TOP 10 oferte incendiare

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de Blavk Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG cuptoare incorporabile:.

Black Friday 2017 eMAG cuptoare incorporabile. TOP 10 oferte incredibil de fierbinti

Daca sunteti in cautare de cuptoare incorporabile, trebuie sa studiati oferta celui mai mare magazin online de Blavk Friday 2017. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG cuptoare incorporabile:.

Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile. Ofertele curg incontinuu

In aceasta perioada, magazinul online eMAG. ro anunta reduceri importante de Black Friday 2017 la mai multe categorii de electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri Black Friday 2017 eMAG plite incorporabile:.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2431 seconds )