Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cei mai vechi martiri din Romania.

România Liberă România Liberă,
Cei mai vechi martiri din Romania.

Muzeul de Istorie si Arheologie din orasul Tulcea gazduieste expozitia Sangele martirilor, care are in prim-plan racla in care au fost descoperiti sfintii martiri de la Niculitel, Zotikos, Attalos, Camasis si Phillippos. La vernisajul expozitiei Sangele martirilor, care a avut loc marti, au participat preoti condusi de Prea Sfintia Sa Visarion al Tulcei, oficialitati, dar si Victor Baumann, actualul director al muzeului, care este si autorul primelor cercetari arheologice desfasurate la . continuă pe România Liberă

STUDIU. Oglinda, oglinjoara, unde-s cei mai grasi oameni din tara? Cauzele si efectele obezitatii la romani

Rivalitatile dintre provinciile istorice ale Romaniei si-au gasit o clasificare si-n planul masei corporale. Cel mai recent studiu realizat de Ponderas arata ca in topul obezitatii se afla ardelenii, urmati de banateni si de olteni. La polul opus, cu un stil de viata mai sanatos si o alimentatie pe masura sunt dobrogenii.

Caru' cu Vedete: A fost nevoie ca el sa se desparta de Marin ca adevarul sa iasa la iveala. Raduleasca il place inca pe Banica; Mamele din spatele unora dintre cele mai sexy vedete din Romania; Andreea Tonciu: Nu ma marit cu Mitea, nu sunt pregatita

Unde nu e sutienul apare sfarcul! Andreea Banica a lasat la vedere ce nu trebuia. Andreei Banica ii palce sa imbrace cele mai sexy tinute, insa de cele. Nu mai vrea un copil cu Albu! Iulia face sex pe rupte cu fostul ei sot, insa are grija sa se protejeze. Iulia Albu 31 de ani) a reluat relatia cu Mihai Albu.

Statistici ingrijoratoare despre tinerele din Romania. 10.000 de ADOLESCENTE au ales sa faca avort anul trecut. Multe aveau SUB 15 ani

Tot mai putine tinere din Romania aleg sa pastreze o sarcina, iar unul dintre motivele invocate ar fi varsta. Numarul fetelor sub 19 ani care raman insarcinate este in crestere. Nepregatite pentru o astfel.

Programul echipei Steaua in cantonamente. Ros-albastrii vor juca impotriva celui mai vechi club din lume

Delegatia echipei Steaua va sustine in pauza competitionala doua cantonamente. Primul turneu de pregatire se va desfasura in Austria, urmand ca ros-albastrii sa continue seria amicalelor in Anglia.

Bucharest Fashion Week, trei zile de moda: cei mai importanti creatori vor fi prezenti la eveniment

Cel mai important festival dedicat modei din Romania isi va deschide portile, marti, 11 iunie, la Ambasador Events Leisure. Evenimentul se afla la a XVIII-a aniversare si se va dura trei zile.

Pauza de ras cu TimesNewRoman: Constanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgari

De cand il au primar pe Nicolae Robu, timisorenii au lasat-o mai moale cu Banatu-i frunceaInna renunta pentru o perioada sa mai puna poze pe Facebook: Mi s-a imbolnavit photoshop-istulConstanta, pustie pe timpul verii! Cei mai multi localnici sunt plecati la mare la bulgariANM a anuntat un cod de o culoare necunoscuta, despre care nimeni nu stie ce inseamnaMencinicopschi recomanda sa consumam margarina cu tot cu cutie: Acolo sunt toate vitaminele.

Unde locuiesc cei mai bogati oameni ai lumii

Desi criza economica a avut efecte dure asupra milionarilor, redresarea economiei i-a ajutat pe cei mai multi dintre ei sa ramana pe linia de plutire.

Alin Simota, unul dintre cei mai bogati afaceristi din judetul Hunedoara, a fost ridicat de DIICOT

Afaceristul care este si patronul echipei de fotbal Jiul Petrosani a fost ridicat marti dimineata de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism Alba Iulia si dus la audieri.

Vasluiul ramane lider in topul judetelor cu cei mai multi someri din tara

Pentru a cincea luna consecutiv, judetul Vaslui ramane lider la nivel national in ceea ce priveste rata somajului, in evidentele Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca AJOFM) Vaslui fiind inregistrati aproape 15. 000 de someri.

intalnirea SECRETA a celor mai influenti MASONI din lume. in 2013 s-a intamplat pentru prima data acest lucru

La hotelul de cinci stele Grove a Wadford, din Hertfordshire, in nordul Londrei cei mai puternici oameni au pus la cale metode si strategii pentru dezvoltarea armonioasa a lumii. Pe lista de invitati pot fi citite.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )