Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti acuzati de coruptie au fost arestati

Antena3 Antena3,
Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti acuzati de coruptie au fost arestati

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) acuzati ca primeau bani si bunuri pentru interventii in dosare de insolventa au fost arestati preventiv, printr-o decizie luata marti de Curtea de Apel a. continuă pe Antena3

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, acuzati de fapte de coruptie, afla astazi daca vor fi arestati preventiv

Ion Stanciu, Elena Roventa, Ciprian Sorin Viziru si Mircea Moldovan, cei patru judecatori de al Tribunalul Bucuresti care au fost retinuti noaptea trecuta acuzati fiind ca au cerut si primit bani si bunuri in schimbul unor servicii legate de anumite dosare de insolventa, vor fi dusi in fata instantei Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestare preventiva.

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, prezentati marti Curtii de Apel cu propunerea de arestarea preventiva

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti retinuti luni noaptea vor fi prezentati, marti, Curtii de Apel Bucuresti cu propunerea de arestarea preventiva. Elena Roventa, Ion Stanciu, Ciprian Sorin Viziru si Mircea Moldovan sunt acuzati de luare de mita si abuz in serviciu. Unul dintre judecatori, Mircea Moldovan, a incercat sa fuga de anchetatori si sarit gardul din spatele curtii sale in curtea unei fabrici.

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti primeau mita direct, prin Western Union sau ca rata de vacanta

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti retinuti primeau pentru interventii in dosare de insolventa diverse sume de bani, direct, prin Western Union, pe cardul de salariu sau in plic mascat intr-o revista, unele sume reprezentand rata de vacanta sau o parte din onorariul unui lichidator, se arata in referatul cu propunere de arestare preventiva.

DNA: Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut si primit bani, carne, faina, cherestea si haine

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) care au ajuns, luni, la DNA au cerut si primit atat sume de bani - intre 10. 000 si 15. 000 de lei pe luna -, cat si bunuri, de la carne, si faina la cherestea si obiecte vestimentare, sustin procurorii anticoruptie, potrivit Mediafax.

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au fost retinuti pentru 24 de ore

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, acuzati ca au cerut si primit bani si bunuri in schimbul solutionarii favorabile a unor dosare de insolventa, au fost retinuti. Acestia vor fi prezentati.

CSM a dat aviz de arestare pentru cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. Magistratii, urmariti penal pentru luare de mita

Update 23. 28 -Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut bani, carne, faina, cherestea si haineUpdate 23. 21- Sectia pentru judecatori a CSM a avizat luni seara, la cererea DNA,.

Ce averi au cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti anchetati de DNA

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti ajunsi luni in fata procurorilor DNA au salarii intre 6. 000 si 8. 000 de lei pe luna, cel mai instarit dintre ei detinand trei terenuri si doua case, iar ceilalti, doar o masina sau un sfert de teren si o jumatate de casa.

DNA: Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti au cerut bani, carne, faina, cherestea si haine

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB) care au ajuns, luni, la DNA au cerut si primit atat sume de bani - intre 10. 000 si 15. 000 de lei pe luna -, cat si bunuri, de la carne si faina la.

UPDATE. Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti, anchetati pentru coruptie, retinuti de DNA

Patru magistrati de la Tribunalul Bucuresti sunt suspectati de fapte de coruptie. Trei dintre ei au fost adusi la Directia Nationala Anticoruptie, iar al patrulea a ajuns cateva ore mai tarziu la sediul DNA, dupa ce s-ar fi sustras procurorilor.

CSM a dat aviz de RETINERE si ARESTARE pentru cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti. Magistratii, urmariti penal pentru luare de mita

Update 23. 21- Sectia pentru judecatori a CSM a avizat luni seara, la cererea DNA, retinerea si arestare celor patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti TB), acuzati ca au cerut si primit bani si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )