Libnet.ro
UNICEF

08:00

Cei trei regi, de Cezar Petrescu, impreuna cu ziarul Adevarul

Adevărul Adevărul,
Cei trei regi, de Cezar Petrescu, impreuna cu ziarul Adevarul

Cei trei regi, de Cezar Petrescu, apare luni, 14 mai, impreuna cu ziarul Adevarul. Pretul pachetului, ziar+carte este de 14,99 lei. continuă pe Adevărul

Trump: Pompeo se intoarce de la Phenian cu cei trei prizonieri americani

Presedintele american Donald Trump a anuntat miercuri ca secretarul de Stat Mike Pompeo se intoarece in Statele Unite cu cei trei prizonieri americani, eliberati de Coreea de Nord, si care par sa se fie sanatosi, relateaza The Associated Press.

Cei trei prizonieri americani, eliberati

Presedintele american Donald Trump a anuntat, astazi, ca secretarul de Stat Mike Pompeo se intoarece in Statele Unite cu cei trei prizonieri americani, eliberati de Coreea de Nord si acestia par sa se fie sanatosi relateaza The Associated Press.

SUA: Cei trei cetateni americani eliberati de Coreea de Nord, asteptati personal de Trump

Cei trei americani eliberati de Coreea de Nord au ajuns la baza militara din apropiere de Washington, fiind asteptati de presedintele SUA Donald Trump De asemenea, vicepresedintele Mike Pence si secretarul de.

Cei trei americani eliberati din Coreea de Nord se intorc acasa. Donald Trump: Reprezinta ceva important pentru aceasta tara

Cei trei americani eliberati de Coreea de Nord miercuri le-au multumit presedintelui american Donald Trump si secretarului de stat Mike Pompeo, pentru ca le-au asigurat libertatea, scrie BBC. Am vrea sa ne ex.

Trump: Pompeo s-a ntlnit cu Kim Jong Un si se ntoarce cu cei trei americani care erau detinuti n Coreea de Nord

Donald Trump a anuntat ca Mike Pompeo se intoarce din Coreea de Nord cu trei americani care erau prizonieri ai regimului de la Phenian.

Mekel, Macron si May reactioneaza dur dupa anuntul lui Trump privind retragerea din acordul nuclear. Cei trei lideri anunta ruptura de SUA

Cele trei mari puteri europene - Germania, Franta si Marea Britanie - par la cutite cu SUA, dupa ce presedintele Donald Trump a anuntat retragerea tarii sale din acordul nuclear. Liderii celor trei state.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )