Libnet.ro
UNICEF

10:46

Cel care a girat autostrada surpata a lui Victor Ponta si Ioan Rus revine la sefia CNIR

România Liberă România Liberă,
Cel care a girat autostrada surpata a lui Victor Ponta si Ioan Rus revine la sefia CNIR

Consiliul de Administratie al Companiei Nationale de Investitii Rutiere CNIR) l-a ales pe Narcis Ne. continuă pe România Liberă

Victor Ponta, inca un atac la adresa lui Liviu Dragnea: L-a pus pe Misa sef la ANAF sa stranga banii pierduti prin prostiile lui

Fostul premier Victor Ponta afirma ca in perioada in care a fost premier si a modificat Codul Fiscal, a promis ca acesta nu va fi modificat pana in 2020, dar guvernle din ultimii ani au intervenit cu.

Victor Ponta: Nu o sa vedeti acest subiect la televizor, dar il simtiti in buzunar. Povestea cu cresterea salariilor va ramane cea mai mare inselaciune din istorie!

Fostul premier Victor Ponta lanseaza un nou atac la adresa realizarilor economice ale actualei guvernari, criticand dur programul de guvernare al PSD intocmit de Darius Valcov. Reactia lui Ponta vine dupa ce.

Victor Ponta:Daca vor primi de la Bucuresti doar vorbe frumoase, cetatenii Republicii Moldova o sa mearga spre Rusia

Prezent la sedinta solemna comuna a Camerei Deputatilor si Senatului, dedicata implinirii a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu Romania, fostul premier roman Victor Ponta a afirmat ca saluta vorbele frumoase, insa a dat de inteles ca ar vrea ca Bucurestiul sa intreprinda mai multe actiuni ce ar contribui la modul practic la ridicarea nivelului de trai al cetatenilor din Republica Moldova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )