Libnet.ro
UNICEF

11:15

Cel mai absurd unboxing la Galaxy S8 implica rechini

Playtech Playtech,
Cel mai absurd unboxing la Galaxy S8 implica rechini

Cel mai nou unboxing realizat de T-Mobile SUA este unul dintre cele mai ciudate. Cu o gramada de rechini in imprejurimi, acest clip detaliaza noul Galaxy S8. Galaxy S8 este unul dintre cele mai atragatoare smartphone-uri din acest inceput de an. Cu specificatii de top si o gramada de review-uri pozitive la scurt timp dupa [&8230;]. continuă pe Playtech

Cum reuseste 'cel mai sexy bunic' sa se mentina in forma la 80 de ani

Wang Deshung a fost supranumit ”cel mai sexy bunic” din China dupa ce acesta a facut inconjurul lumii aparand pe podiumurile de defilare cu pieptul la vedere si cu o atitudine de invidiat,.

Cum reuseste cel mai sexy bunic sa se mentina in forma la 80 de ani

Wang Deshung a fost supranumit cel mai sexy bunic din China dupa ce acesta a facut inconjurul lumii aparand pe podiumurile de defilare cu pieptul la vedere si cu o atitudine de invidiat,.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani.

Bob Dylan isi primeste Nobelul in cel mai mare secret

Dupa luni de suspans, Bob Dylan isi primeste in cel mai mare secret, in acest weekend la Stockholm, premiul Nobel pentru Literatura din mainile unor academicieni suedezi care l-au distins, aproape impotriva vointei sale, pentru versurile pe care le-a creat, comenteaza sambata France Presse.

Paula Selling, despre cel mai greu moment din viata sa: Am ajuns la spital cu un inceput de nodul

Paula Seling a vorbit despre cel mai greu moment din viata sa, de la inceput de cariera. Cantareata a povestit ca s-a trezit la spital, in urma unui concert.'In urma cu 20 de ani,.

Laserul de la Magurele, cel mai puternic din lume, este aproape gata, iar in aprilie incep testele

Cel mai puternic laser din lume, care se construieste langa Bucuresti, la Magurele, este aproape finalizat. In aprilie, echipa de cercetatori va incepe testele, care vor dura doi ani. Investitia estimata la 300 de milioane de euro, finantata din fonduri europene, va fi operationala in anul 2019, a declarat intr-un interviu pentru News. ro profesorul Nicolae Zamfir, directorul proiectului Extreme-Light Infrastructure - Nuclear Physics ELI-NP) de la Magurele.

Bomba in lumea showbiz-ului. Cel mai nou cuplu de la Hollywood

Se pare ca, la doar cateva luni dupa despartirea de Angelina Jolie, Brad si-a gasit fericirea in bratele frumoasei actrite Sandra Bullock. Iar cel care a facut posibila aceasta iubire ar fi George.

Sase tineri care jucau Balena Albastra, depistati de politistii damboviteni. Unii dintre ei au parcurs mai multe probe ale jocului. Cel mai mic este un copil de noua ani

Politistii din judetul Dambovita au descoperit, pana in prezent, sase copii care au accesat jocul Balena Albastra. Unii dintre ei au parcuri mai multe probe, cel mai mic avand varsta de noua ani, iar cel mai mare 17 ani.

Noi reglementari pentru regenerabile: Care sunt modificarile cu cel mai mare impact pentru producatori

Producatorii de energie din surse regenerabile au primit o gura de oxigen dupa ce guvernul a aprobat o ordonanta de urgenta, saptamana trecuta, prin care a modificat regulile de functionare ale schemei de sprijin cu certificate verzi. Actul normativ a creat, astfel, cadrul legal care asigura cerere de certificate verzi pentru piata de profil care a fost afectata, incepand cu 2013, de reglementari mai putin favorabile.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )