Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai bantuit loc din Romania, subiectul unei productii de realitate virtuala a Discovery

Playtech Playtech,
Cel mai bantuit loc din Romania, subiectul unei productii de realitate virtuala a Discovery

Discovery a ales ca platou de filmare pentru o noua productie de realitate virtuala faimosul Castel al Corvinilor din Hunedoara, despre care exista numeroase legende infricosatoare. Primaria Municipiului Hunedoara si Discovery Channel anunta realizarea unei noi productii Virtual Reality VR) in Romania, la Castelul Corvinilor din Hunedoara. Filmarile vor avea loc in data de 3 []. continuă pe Playtech

Lovituri de geniu. Federer, Nadal si cel mai mare meci din istoria tenisului

Dupa cum arata Lovituri de geniu, rivalitatea Federer-Nadal face parte din elita rivalitatilor sportive, iar confruntarea lor legendara de la Wimbledon nu este doar una dintre cele mai mari partide din istoria tenisului, ci si unul dintre cele mai insemnate evenimente sportive din istorie in general. Comanda cartea online la GiftBooks. ro. Poti obtine transport gratuit!Alte carti interesante la GiftBooks. ro.

Se cauta angajati pentru cel mai ciudat loc de munca al zilelor noastre. Doar in Evul Mediu se mai intalnea asa ceva

Unul dintre cele mai neintalnite locuri de munca tocmai ce a fost postat pe un site de profil. Desi pentru societatea actuala pare ciudat, aceasta meserie a existat in Evul Mediu si a aparut.

Cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de peste 1,4 milioane lei, va fi gata la 1 noiembrie

Spatiul verde care separa sensurile de mers pe cea mai importanta artera din Calarasi va fi gata la 1 noiembrie. Finalizarea lucrarilor la cel mai modern scuar din Baragan, o investitie de 1,4 milioane de lei fara TVA, sunt la final. Amenajarea peisagistica si arhitecturala a celor peste 13. 000 mp de teren a inceput in primavara acestui an.

Cel mai distrus spital din Romania se afla in Caras-Severin. Bolnavii sunt tratati in mijlocul pepinierei de microbi

Cladirea in care functioneaza sanatoriul de la Marila arata ca dupa un bombardament: jumatate de acoperis smuls de vant, balcoane care atarna, ziduri cazute, igrasie si mucegai.

Cand cel mai bun ziarist greseste.... Horia Ghibutiu: Tolontan il pune pe autorul unor ineptii, Daniel Barbu, intr-o lumina favorabila

Jurnalistul Horia Ghibutiu il cearta pe cel mai bun ziarist din Romania in momentul acesta, Catalin Tolontan, pentru articolul sau, in care, de dragul.

Cel mai cunoscut spion din lume, judecat pentru evaziune fiscala

Werner Mauss, supranumit James Bond al Germaniei, ajuns la 76 de ani, este acuzat de evaziune fiscala si de faptul ca a ascuns sume importante de bani in conturi off-shore. Fostul spion.

A existat sau nu Iisus Hristos? De ce este fiul lui Dumnezeu cel mai contestat personaj din istoria omenirii

Cel mai contestat personaj din istoria omenirii ramane Iisus Hristos. Nicio alta persoana care a intemeiat o religie nu a provocat atatea discutii precum cel despre care se spune ca a inviat si s-a urcat la ceruri.

Am fost in sala, am vazut tot. Am stat sa-i ridic moralul. Victor Slav, cel mai mandru tata. Bianca Dragusanu a nascut primul copil al cuplului

Bucurie marea in familia Biancai Dragusanu si a lui Victor Slav dupa ce cei doi au devenit luni parintii unei fetite care a primit nota maxima la nastere din partea medicilor. Cel mai emotionant din.

Pagube in Iasi in urma cutremurului: Palatul Braunstein a fost cel mai afectat imobil in urma seismului (FOTO, VIDEO)

Cutremurul de 5. 3 grade pe scara Richter care a avut loc in jurul orei 2:11 in zona Vrancea a fost resimtit puternic si in municipiul Iasi. Palatul Braunstein din municipiul Iasi a fost cel mai a.

Cel mai fin nisip cuartos din Europa se gaseste in Romania. Desi stau pe o comoara, localnicii se zbat in saracie

Cel mai fin nisip cuartos din Europa a fost descoprit in perioada comunista in judetul Botosani, la Hudesti. Autoritatile locale vorbesc de o granulatie perfecta ideala pentru industria sticlei. Desi este o adevarata comoara, zacamantul zace neexploatat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )