Libnet.ro
UNICEF

06:15

Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Antena3 Antena3,
Cel mai batran pestisor auriu din Marea Britanie are 38 de ani

Cel mai varstnic pestisor auriu din Marea Britanie va implini in curand 38 de ani. Pestele a fost castigat de doi copii, la un balci, in 1977 si a devenit prietenul lor inca de atunci. Se. continuă pe Antena3

Apple Pay, disponibil in premiera in Europa: Posesorii de carduri Visa din Marea Britanie au acces la noul serviciu de plati mobile al Apple

Posesorii de carduri Visa emise de cele mai mari banci din Marea Britanie au acces la noul serviciu Apple Pay, prin care pot plati rapid si sigur la orice terminal POS contactless disponibil in aceasta tara utilizand telefoanele mobile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceasul inteligent Apple Watch sau tabletele iPad Air 2 si iPad mini 3, a anuntat miercuri Visa Europe. Serviciul Apple Pay poate fi utilizat la orice terminal care accepta plati cu cardurile Visa contactless. In prezent, in Marea Britanie exista peste 410. 000 de terminale instalate in 250. 000 de locatii care accepta plata cu cardul Visa prin serviciul Apple Pay.

Apple Pay, disponibil in premiera in Europa: Cardurile Visa din Marea Britanie pot fi inregistrate in serviciul Apple Pay

Posesorii de carduri Visa emise de cele mai mari banci din Marea Britanie au acces la noul serviciu Apple Pay, prin care pot plati rapid, sigur si usor la orice terminal POS contactless utilizand telefoanele mobile iPhone 6 si iPhone 6 Plus, ceasul.

Inflatia din Marea Britanie a revenit la zero

Rata inflatiei din Marea Britanie a revenit la zero in luna iunie, pe fondul declinului preturilor alimentelor si imbracamintei, analistii anticipand ca indicatorul se va mentine aproape de acest nivel si in lunile urmatoare.

NATO organizeaza cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Zeci de mii de militari vor fi mobilizati

Alianta Nord-Atlantica si tari aliate vor organiza, in octombrie-noiembrie, cel mai amplu exercitiu militar din ultimii 13 ani. Vor fi mobilizati 36. 000 de militari in zona Mediteranei pentru contracararea.

Raheem Sterling, cel mai scump jucator englez din istorie

Atacantul Raheem Sterling, 20 ani, a devenit cel mai scump jucator englez din istorie dupa transferul sau la Manchester City.

O Perla pentru tabloidele britanice. Romanca de etnie roma, admisa la cinci universitati din Marea Britanie

Dupa ce multa vreme au tinut prima pagina a ziarelor din Marea Britanie, romanii ar putea reveni in prim-plan. De data asta nu cu unul care sa sperie comunitatile britanice, ci unul care face cinste tarii din.

Barclay 's a suspendat contul unei reprezentante Russia Today din Marea Britanie

Postul public de stat rus RIA Novosti relateaza ca banca britanica Barclay 's a suspendat contul bancar al biroului reprezentantei postului de stat al Rusiei, Russia Today, din cauza sanctiunilor impotriva Kremlinului impuse de catre guvernul britanic, potrivit Ukraine Today.

Cel mai mare eveniment spatial din 2015: Sonda New Horizons va trece la cea mai mica distanta de Pluto. Imagini luate in timpul istoricului survol vor fi dezvaluite

Sonda americana New Horizons, lansata de NASA in 2006, va trece la cea mai mica distanta de misterioasa planeta pitica Pluto, dupa ce a parcurs in noua ani si jumatate aproximativ 5 miliarde de kilometri.

Perla tiganilor din Botosani, geniala admisa la 5 universitati de top din Marea Britanie. Parasita de mama, blamata de toti, a invatat pana a cucerit lumea

Abandonata la nastere si purtand stigmatul unei etnii blamate de multe ori, Perla Scripcaru, care abia a terminat cu brio un liceu de elita din Botosani, a devenit un model pentru comunitatea roma din care face parte, fiind acceptata la cinci universitati de top din Marea Britanie.

Perla tiganilor din Botosani, admisa la 5 universitati din Marea Britanie. Blamata de toti, a invatat pana a cucerit lumea

Abandonata la nastere si purtand stigmatul unei etnii blamate de multe ori, Perla Scripcariu, care tocmai a terminat cu brio un liceu de elita din Botosani, a devenit un model pentru comunitatea roma din care face parte, fiind acceptata la cinci universitati de top din Marea Britanie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )