Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cel mai bine vandut telefon din 2019 nu te va surprinde

Playtech Playtech,
Cel mai bine vandut telefon din 2019 nu te va surprinde

Apple a dominat topul celor mai bine vandute telefoane din 2019, iar iPhone XR a reusit sa depaseasca toate celelalte smartphone-uri de pe piata. in fiecare an, utilizatorii prefera anumite. continuă pe Playtech

Cel mai mare targ de turism din lume, anulat din cauza coronavirusului. Premiera negativa pentru ITB Berlin, in cei 54 de ani de existenta

ITB Berlin, cel mai mare targ de turism mondial, ce trebuia sa aiba loc in capitala Germaniei intre 4 si 8 martie, a fost anulat pe fondul masurilor de combatere a coronavirusului. Este o premiera negativa in.

IN 2019: Deficitul bugetar al Italiei s-a situat la cel mai scazut nivel din ultimii 12 ani

Economia italiana a inregistrat anul trecut o crestere usor peste asteptari, in timp ce deficitul bugetar s-a situat la cel mai redus nivel din ultimii 12 ani.

Orban, intrebat daca parlamentarii PNL vor vota guvernul Citu: Vor face ce e mai bine pentru tara

Ludovic Orban a evitat un raspuns transant cand a fost intrebat daca parlamentarii PNL vor vota Guvernul Citu. Parlamentarii PNL vor face ce e mai bine pentru tara. ) Vor actiona in conformitate cu prevederile constitutionale, a raspuns el.

CSM Bucuresti devine mai puternica: echipa de handbal a transferat cel mai bun inter stanga de la Mondialul din 2019

CSM Bucuresti a anuntat transferul vicecampioanei mondiale Alexandrina Barbosa, care va evolua vreme de un an, incepand din aceasta vara, pentru echipa din Capitala.

VIDEO Premiile Cesar 2020, marcate de tensiune: Les Miserables, cel mai bun film, in timp ce Roman Polanski, condamnat pentru viol, a fost desemnat cel mai bun regizor

Drama Les Miserables de Ladj Ly a castigat premiul Cesar pentru cel mai bun film, in cadrul unei ceremonii tensionate, marcate si de recompensarea lui Roman Polanski, cu premiul pentru cel mai bun regizor, relateaza Agerpres.

Cel mai infricosator film Netflix. Abonatii platformei, ingroziti de scenele violente: N-am mai vazut ceva atat de tulburator

Abonatii platformei online Netflix au catalogat filmul Girl On The Third Floor, lansat recent si in Marea Britanie, drept cel mai tulburator si infricosator horror pe care l-au vazut.

Cel mai adorabil animal de companie nu este cel la care te astepti: cat costa

De-a lungul anilor, au existat mai multe trenduri cand vine vorba de animale de companie. Niciunul nu este insa la fel de ciudat precum achizitia acestor vietati adorabile. in situatia in care nu mai doresti sa-ti impartasesti afectiunea cu pisici, caini sau diverse tipuri de pasari, in 2020, poti cumpara o mini vacuta. Aceasta nu .

Orban, dupa calendarul audierii ministrilor: Votul vrem sa fie joi sau cel mai tarziu luni. Boicotul ii va face de ras

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca vrea ca votul de investire a noului guvern sa aiba loc joi sau, cel mai tarziu, lunea viitoare.

Cel mai puternic turneu international de tenis masculin din Romania, programat la Iasi in perioada 23-31 mai 2020

Cel mai mare turneu international de tenis masculin din Romania se va desfasura in luna mai 2020 la Iasi. Potrivit organizatorilor, turneul face parte din circuitul ATP.

Cristi Puiu, premiu pentru cel mai bun regizor la sectiunea Encounters a Festivalului de film de la Berlin (VIDEO)

Cristi Puiu, un nou succes de prestigiu! Regizorul a obtinut premiul pentru cel mai bun regizor la noua sectiune, Encounters, a Berlinalei, cu pelicula Malmkrog. Filmul a fost caracterizat de critici ca fiind o ca.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )