Libnet.ro
UNICEF

15:30

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Playtech Playtech,
Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care . continuă pe Playtech

Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume. Unde se afla aceasta zona unica

O vale situata in nordul Italiei a primit titlul de Parc Stelar din partea fundatiei Starlight, membra a UNESCO. Astfel, a devenit in mod oficial una dintre cele mai frumoase locuri din lume pentru cei pasionati sa vada stele. Parcul catalogat unul dintre cele mai frumoase locuri din lume Prin urmare, sute de vizitatori ajung .

Cel mai mare blat din fotbalul romanesc. Lucratura lui Mitica Dragomir. S-a facut 18-0 si rasul Romaniei

Mitica Dragomir si astazi si-aduce aminte decelebrul meci, incheiat cu scor de maidan. Era ultimul joc al sezonului. Echipa de fotbal Scornicesti avea nevoie de o mare victorie pentru a fi promovata in a doua divizie a Romaniei. Spre surprinderea tuturor, o victorie a fost ceea ce au si obtinut, dar cum, aflam imediat. Mitica .

Rares Bogdan: La locale, PNL va face cel mai mare scor din istoria ultimilor 30 de ani

Rares Bogdan a afirmat, vineri, la Antena 3, ca PNL va obtine la alegerile locale din 27 septembrie cel mai mare scor al sau din ultimi 30 de ani si va obtine un numar mai mult decat dublu de consilii judetene. Prim-vicepresedintele PNL a subliniat insa ca mobilizarea la vot va fi cheia castigarii alegerilor de catre liberali.

Cel mai nou cuplu celebru din Romania: milionarul de 22 de ani si vloggerita cu un succes nebun pe Instagram

Cel mai nou cuplu din Romania este compus dintr-un milionar si o vloggerita celebra pe Instagram. Unul dintre cei mai tineri milionari din Silicon Valley s-a indragostit lulea de prima vloggerita din Romania, care a atras un milion de urmaritori pe pagina personala de Instagram. Un tanar milionar, apropiat de-al sefului Facebook si Apple, se .

ANALIZA BLOOMBERG: Peste 60.000 de disponibilizari in bancile din lume, anul acesta

Institutiile de credit reiau taierile de posturi, iar totalul locurilor de munca eliminate este estimat la 80. 000 in 2020 - cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani Disponibilizarile pe care le fac bancile in 2020 vor atinge un nivel important, cel mai ridicat din ultimii cinci ani, potrivit unei analize Bloomberg, care precizeaza ca, dupa o pauza generata de pandemia de Covid-19, institutiile de credit majore, de la Citigroup Inc. din SUA pana la HSBC Holdings Plc din Marea Britanie, au reluat taierile de posturi, iar numarul locurilor de munca eliminate anuntate pana acum au ajuns la un total de 63. Conform sursei, disponibilizarile din industria bancara globala vor depasi, in 2020, cifra de anul trecut aproape 80. 000), atingand astfel cel mai ridicat nivel de dupa 2015.

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

Avram Fitiu, candidat PMP la primaria Cluj: Nu mai putem sa traim in cel mai poluat oras din Romania (VIDEO)

Avram Fitiu, candidatul PMP la primaria Cluj, a explicat in direct pe B1 TV, in timpul emisiunii Buna Romania ce reprosuri are, la adresa contracandidatului sau, Emil Boc. Mai mult decat atat, acesta a.

EXCLUSIV Suedia, tara europeana care gestioneaza cel mai eficient pandemia. Fara masti si reguli stricte. Roman din Stockholm: Oamenii sunt linistiti. Parca nici nu ar fi COVID-19

Suedia,unul dintre cu statele cu cele mai ridicate standarde de viata din lume, continua sa uimeasca prinmodul de gestionare al crizei COVID-19. Printr-un mod atipic, mai relaxat, statul nordic a bifat.

Programul Noua Casa 2020. Care este cel mai ieftin credit pentru romani

Programul Noua Casa 2020 a luat startul pe 1 septembrie iar bancile si-au prezentat deja ofertele pentru cei care doresc sa isi achizitioneze o locuinta. Iata care este cel mai ieftin credit pentru romani! Noua Casa 2020. La ce banca ai cel mai ieftin credit Dupa succesul incredibil pe care l-a avut Prima Casa, autoritatile .

ştiri de la Playtech

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )