Libnet.ro
UNICEF

09:30

Cel mai BIZAR Muzeu al socialismului (VIDEO)

B1 B1,
Cel mai BIZAR Muzeu al socialismului (VIDEO)

Initiativa inedita la Hunedoara! Un barbat pasionat de colectionarea obiectelor vechi a deschis cel mai bizar Muzeu al socialismului. Peste 1. 000 de piese din anii regimului comunist si obiecte din trecutul. continuă pe B1

VIDEO Un roman a deschis cel mai bizar muzeu al socialismului: Am vrut sa arat cum traiam pe vremea lui Ceausescu

Romica Birsan a inaugurat cel mai neobisnuit muzeu dedicat Romaniei Socialiste. Spatiul expozitional a fost amenajat in locul unei foste Alimentare din anii 1950 si cuprinde peste 1. 000 de piese din anii regimului comunism si obiecte din trecutul militar al tarii.

AVERILE noilor ministri: Cine este cel mai BOGAT din guvern?

Declaratiile de avere ale noilor ministri arata ce terenuri, case si conturi bancare detin acestia. Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comert si.

Ilan Laufer, cel mai bogat ministru din Cabinetul Tudose: Sapte apartamente si o casa. Ce averi au noii membri ai Guvernului

Cel mai bogat membru al Executivului condus de Mihai Tudose este ministrul pentru IMM-uri Ilan Laufer, potrivit declaratiilor de avere publicate de noii ministri.

Cel mai prost guvern de dupa Revolutie

Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ieri ca Executivul Tudose este cel mai prost guvern de dupa Revolutie.

E cel mai tare Jaguar din istorie. Are 600 CP sub capota si atinge 320 km/h!

Jaguar a publicat astazi primele fotografii si informatii oficiale ale noului XE SV Project 8, cel mai puternic si totodata mai rapid automobil din istoria companiei. La sfarsitul lunii mai, Jaguar anunta lansarea iminenta a unei versiuni de 600 CP a modelului XE.

Veranda Mall a inaugurat primul VR Cinema din Romania: cel mai nou spatiu de entertainment al viitorului si primul de profil din tara noastra a necesitat investitii de 200.000 de euro

Veranda Mall, unul dintre cele mai noi centre comerciale de proximitate din Romania, situat in zona comerciala Obor din Capitala, a inaugurat primul VR Cinema cinematograf cu proiectii de realitate virtuala n. red. ), cel mai nou concept de.

BERD investeste 50 mil. euro in obligatiuni emise de Globalworth: ce planuri are cel mai mare proprietar si dezvoltator de proiecte imobiliare din Romania

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) a investit 50 milioane de euro intr-o emisiune de obligatiuni in valoare de 550 milioane de euro lansata de Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar si dezvoltator imobiliar.

Rata anuala a inflatiei in zona euro a ajuns la cel mai scazut nivel din acest an

Rata anuala a inflatiei in zona euro a scazut la 1,3% in iunie, de la 1,4% in mai si de la 1,9% in aprilie, arata o estimare preliminara publicata ieri de Oficiul european de statistica Eurostat), transmit Reuters si AP.

BCE: Creditarea in zona euro, la cel mai ridicat nivel din martie 2009

Creditele bancare acordate gos and 172;podariilor din zona euro au inregistrat, in mai, cea mai mare crestere de dupa criza financiara, in timp ce ritmul de crestere a masei monetare a urcat usor, arata datele publicate ieri de Banca Centrala Europeana BCE), transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Autoturismele unicat ale Romaniei. Automobilul Ego 4/14 din colectia Muzeului din Tecuci, cel mai vechi aflat in circulatie

La Concursul de Eleganta de la Sinaia din acest an, juriul competitiei a acordat unui automobil marca Ego 4/14, fabricat la Berlin in 1924 si aflat in patrimoniul Muzeului de Istorie din Tecuci, Premiul pentru cea mai veche masina istorica aflata in circulatie si Premiul al treilea la Sectiunea Antebelice Cabriolet.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )