Libnet.ro
UNICEF

15:45

Cel mai bogat bancher din lume a fost inculpat pentru coruptie

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat bancher din lume a fost inculpat pentru coruptie

Cel mai bogat bancher din lume, brazilianul Joseph Safra, este inculpat pentru coruptie, dupa ce ar fi fost implicat intr-o presupusa schema de mituire a inspectorilor guvernamentali, relateaza rt. com. continuă pe Adevărul

Cum arata cele mai frumoase biblioteci din lume

Biblioteca este un loc sfant, spun iubitorii de carte, cei care adora sa se relaxeze citind. Marii scriitori ai lumii nu au trait in case luxoase, insa fiecare si-a amenajat propriul sanctuar, locul in care creatorii de frumos isi gaseau linistea si inspiratia pentru a crea. Revista Vogue Living a facut un top al celor mai frumoase bibilioteci din lume.

SUA: Consumul de Coca-Cola, la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. Americanii aleg tot mai des sucurile de fructe sau bauturile energizante

Consumul de Coca-Cola din SUA a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimii 30 de ani. 2015 a fost al 11-lea an consecutiv in care consumul bauturii racoritoare a scazut, americanii alegand din ce in.

VIDEO Confesiunile unei foste sotii a liderului Statului Islamic. Femeia vorbeste despre casnicia ei cu cel mai cautat terorist din lume

Saja Al-Doulaimi, fosta sotie a liderului Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a oferit un interviu publicatiei suedeze Expressen in care a dat detalii despre casnicia sa cu cel mai temut terorist din lume si despre planurile sale de viitor, spunand ca vrea sa se stabileasca in Europa.

Michael Jordan, cel mai bun baschetbalist din istorie, are o avere de peste 100 de milioane de euro, doar in 2015

Chiar daca s-a retras din activitatea profesionista, Michael Jordan, unul dintre cei mai buni baschetbalisti ai lumii, ramane cel mai bine platit sportiv retras din activitate. Cifrele stau marturie, in conditiile in care doar in 2015 Jordan a adunat fabuloasa suma de 110 milioane de dolari 98 de milioane de euro).

Victor Tighinean, Ecco Shoes: Daca am masura cat costa o pereche de pantofi pe kilometru mers sau zile de purtare, probabil Ecco ar fi cel mai ieftin brand din lume

Retailerul de articole de incaltaminte Ecco a lansat o noua colectie intitulata Natural Imperfection, cu o strategie prin care compania daneza urmareste atragerea unui segment de clienti mult mai tanar, cu varste cuprinse intre 18 si 25.

Zaha Hadid, una dintre cele mai cunoscute arhitecte din lume, s-a stins din viata

Renumita arhitecta de origine iraniana Zaha Hadid, cunoscuta pentru designul revolutionar al unor cladiri din marile orase ale lumii, precum si castigatoarea prestigiosului premiu pentru arhitectura Riba Stirling Prize, a murit, joi, la varsta de 65 de.

A iesit in oras cu prietenii. Cand s-a intors acasa, a facut cel mai penibil lucru din viata lui. Se uita la telefon si nu-i venea sa creada

Tuturor ni s-a intamplat, macar o data, sa sunam sau sa dam SMS la un numar gresit. insa ce a facut protagonistul acestei intamplari depaseste orice imaginatie. Daca n-ar fi.

Timpul va sta in loc 90 de minute: El Clasico Barcelona-Real Madrid, cel mai asteptat duel fotbalistic in Europa, sambata seara

Sambata, de la 21:30, timpul se va opri pentru 90 de minute. Cele mai bune echipe din lume, Barcelona si Real, vor fi din nou fata in fata, intr-o rivalitate fara egal, care a reusit sa imparta, de-a lungul deceniilor, lumea in doua. Indiferent de simpatii, putini nu au o favorita in El Clasico.

Prachetul federa belgian: Un al treilea barbat a fost inculpat in Belgia

Un al treilea barbat a fost inculpat in Belgia, pentru participare la activitatile unui grup terorist, in cadrul anchetei pe marginea unui proiect de atentat iminent dejucat in Franta, a anuntat sambata Parchetul federal belgian, informeaza AFP si cotidianul belgian Le Soir.

Atentat dejucat in Franta: Un al treilea barbat a fost inculpat in Belgia

Un al treilea barbat a fost inculpat in Belgia, pentru participare la activitatile unui grup terorist, in cadrul anchetei pe marginea unui proiect de atentat iminent dejucat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1992 seconds )