Libnet.ro
UNICEF

14:45

Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Adevărul Adevărul,
Cel mai bogat barbat din lume este un european. La fel si cea mai bogata femeie

Francezul Bernard Arnault, actionarul majoritar la LVMH, grupul de lux care detine marcile Louis Vuitton, Christian Dior, Moet Chandon si Tiffany Co, a devenit cel mai bogat om din lume , devansandu-l pe americanul Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, informeaza Forbes. continuă pe Adevărul

A MURIT cel mai scund barbat din lume. Ce inaltime avea si cum arata (FOTO)

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri. Barbatul avea 28 de ani si masura doar 67,08 centimetri. L-am internat.

VIDEO Cel mai scund barbat din lume care putea merge singur a murit la 27 de ani in Nepal

Barbatul considerat a fi cel mai scund din lume cu abilitatea de a merge a murit vineri la varsta de 27 de ani la un spital din Nepal, a anuntat familia sa, relateaza AFP.

A MURIT CEL MAI SCUND OM DIN LUME! CE L-A UCIS? Avea SUB 30 DE ANI si ABIA MASURA... (FOTO)

Cel mai scund om din lume care se putea deplasa singur s-a stins din viata la doar 27 de ani, intr-un spital din Pokhara, situat la 200 de kilometri distanta de capitala Kathmandu, Nepal.

VIDEO Reforma pensiilor din Franta afecteaza si cel mai vizitat muzeu din lume. Luvru, inchis, dupa ce intrarile au fost blocate de sindicalisti

Luvru, cel mai vizitat muzeu din lume, era inchis vineri dimineata din cauza ca intrarile in muzeu au fost blocate de sindicalistii care protestau fata de proiectul guvernului de reforma a pensiilor, relateaza AFP.

Cine sunt bogatii lumii: Fondatorul Amazon, devansat de un francez. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din Franta (VIDEO)

Jeff Bezos, fondator si CEO al Amazon, nu mai este cel mai bogat om din lume. Potrivit Forbes, citata de B1 TV, el a fost devansat de francezul Bernard Arnault. Cea mai bogata femeie din lume vine tot din.

A murit cel mai scund barbat din lume, la varsta de 28 de ani VIDEO

Khagendra Thapa Magar din Nepal, detinatorul recordului mondial pentru cel mai scund barbat mobil din lume, a decedat vineri, la 28 de ani, intr-un spital din orasul Pokhara, a anuntat purtatorul sau de cuvant.

Digi24: Un barbat din Braila este anchetat dupa ce a mancat o pasare rara, protejata de lege, iar resturile i le-a dat cainelui

Un barbat din judetul Braila este cercetat de politie sub suspiciunea de braconaj, dupa ce, in curtea lui, a fost gasit emitatorul pe care ornitologii i l-au pus unei gaste cu gat rosu, pasare extrem de rara, protejata de lege.

IERI Consumul de electricitate, la cel mai mare nivel din aceasta iarna

Importurile au depasit 1. 800 de MW, potrivit Transelectrica Consumul national de energie electrica a ajuns ieri dimineata la cele mai mari niveluri din aceasta iarna, depasind 9. 300 de MW, in timp ce importurile se apropie de capacitatea maxima a retelei, potrivit datelor Transelectrica, analizate de Agerpres.

Asociatia pentru pensii private: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun RANDAMENT din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG.

APAPR: Pilonul II a avut in 2019 cel mai bun randament din ultimii 9 ani

Cele 7 fonduri de pensii private obligatorii Pilonul II) au realizat in 2019 un randament mediu de 11,8%, cea mai buna performanta din ultimii 9 ani, pe fondul recuperarii deprecierilor cauzate de efectele OUG 1142018 in economie si pe pietele financiare, precum si al evolutiilor peste asteptari ale Bursei de Valori de la Bucuresti, potrivit unui comunicat al Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )