Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cel mai bogat constantean, in conflict cu ANAF

România Liberă România Liberă,
Cel mai bogat constantean, in conflict cu ANAF

Cel mai bogat constantean, Gabriel Comanescu, a intrat in conflict deschis cu inspectorii ANAF. Acesta a acuzat, intr-o conferinta de presa, si un linsaj mediatic din partea presei constantene, despre care spune ca se afla sub controlul lui Radu Mazare. continuă pe România Liberă

Traian Basescu, despre numirea Alinei Bica: Am dat-o in bara, nu sunt cel mai inspirat cand fac numiri

Presedintele Traian Basescu a declarat, raspunzand unei intrebari, ca a dat-o in bara cand a numit-o pe Alina Bica in fruntea DIICOT, explicand ca este arhicunoscut ca nu este cel mai inspirat am cand face numiri sau sustine pe cineva,.

Cel mai mediatizat sportiv din istoria JO, CONDAMNAT la un an de iNCHISOARE

Inotatorul american Michael Phelps, cel mai titrat sportiv din istoria JO, a fost condamnat, vineri, la un an de inchisoare cu suspendare pentru conducere in stare de ebrietate si exces de viteza, informeaza AFP,.

Sophia are cel mai ciudat brad de Craciun! Este facut din 10 kilometri de lana organica!

Sophia este, anul acesta, mandra posesoare a celui mai ciudat brad de Craciun! Ineditul ornament este confectionat din nu mai putin de 10 kilometri de lana organica! Iata cum este posibil! .

Tiberiu Dolniceanu a fost desemnat cel mai bun sportiv al FR de Scrima in 2014

Tiberiu Dolniceanu, medaliat cu bronz la Campionatele Mondiale de la Kazan Rusia), a primit, joi, premiul pentru cel mai bun sportiv al Federatiei Romane de Scrima in anul 2014, informeaza Mediafax. Dolniceanu a.

Venezuela, tara cu cel mai mic pret la benzina din lume: Romania, pe locul 29

Venezuela este tara cu cel mai mic pret la benzina, in timp ce carburantul cel mai scump se gaseste in Norvegia, potrivit datelor colectate de Ziarul Financiar. Pe de alta parte, Romania se afla la mijlocul.

Cel mai bun fotbalist austriac al anului vine de la Bayern Munchen

Fundasul David Alaba a fost desemnat cel mai bun fotbalist austriac al anului. Este pentru a patra oara in cariera sa cand jucatorul lui Bayern Munchen primeste acest trofeu.

The Guardian: Reluarea relatiilor diplomatice intre SUA si Cuba, cel mai mare succes al Vaticanului in ultimii 30 de ani

Reluarea relatiilor diplomatice intre SUA si Cuba reprezinta cel mai mare succes al diplomatiei foarte discrete a Vaticanului din ultimii 30 de ani, scrie The Guardian.

Cel mai bun telefon al anului 2014: LG G3

LG G3 este un produs exceptional de la sud-coreeni si unul care a reusit sa ne cucereasca. La final de an il desemnam drept cel mai bun, iata de ce. LG G3 a fost lansat dupa vedetele de la HTC si Samsung, iar principala caracteristica prin care LG voia sa il scoata in fata era ecranul Quad HD cu o rezolutie de 2. 560 x 1. 440 pixeli. E disponibil inca din iunie 2014 pe pietele lumii si s-a mai remarcat prin [].

Vladimir Putin: Rusia isi va relua cresterea economica in doi ani, in cel mai rau caz

Rusia isi va relua cresterea economica in doi ani, in cel mai rau caz, a estimat joi presedintele rus, Vladimir Putin, informeaza AFP. O iesire din criza este inevitabila, in primul rand pentru ca.

Gabriel Comanescu: GSP este tinta unui linsaj mediatic lansat de ANAF Constanta

Incepand cu luna noiembrie a acestui an, GSP a fost tinta unor numeroase abuzuri savarsite de functionari publici ai statului, angajati ai ANAF, aflati in subordineaza domnului Florin Tunaru, vicepresedinte ANAF, coordonator al inspectiei fiscale,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )