Libnet.ro
UNICEF

16:00

Cel mai bun jucator de Dota 2 a fost invins de inteligenta artificiala

Playtech Playtech,
Cel mai bun jucator de Dota 2 a fost invins de inteligenta artificiala

Creatiile digitale bazate pe inteligenta artificiala sunt mai eficiente ca niciodata, avand in vedere ca au reusit sa invinga cel mai bun jucator de Dota 2. Elon Musk este una dintre cele mai reticente persoane cand vine vorba de inteligenta artificiala. in acelasi timp, face investitii importante in dezvoltarea sigura a unor astfel de tehnologii. continuă pe Playtech

Victor Ponta, ironic la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea: Romania poate avea cel mai bun Cod Fiscal, dar este macelarit de incompetenti

Fostul prim-ministru al Romaniei, Victor Ponta, nu a ratat ocazia de a fi, din nou, ironic la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea, pe Facebook.

Ponta ii ia peste picior pe fostii colegi: Cel mai bun Cod Fiscal pe care Romania il putea avea e macelarit de tot felul de incompetenti

Fostul premier Victor Ponta i-a urat la multi ani fostului ministru Eugen Teodorovici si a detaliat, intr-o postare pe Facebook, de ce prezenta acestuia la guvernare a avut efecte pozitive. Nu.

Nautilius, cel mai mare submarin particular, s-a scufundat. Proprietarul, suspectat de uciderea unei jurnaliste

Cel mai mare submarin particular, Nautilius, a esuat in largul coastelor daneze. Proprietarul sau a fost salvat de marina militara.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat.

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

Cel mai mare pacat pe care-l poate face o femeie in pat

Un preot cunoscut in SUA pe nume John Hagee este de parere ca cel mai mare pacat pe care o femeie il poate face in pat este sa rosteasca numele lui Dumnezeu atunci cand se afla in.

FOTO. A murit cel mai batran om din lume, supravietuitor al lagarului de la Auschwitz

Yisrael Kristal, supravietuitorul lagarului de concentrare de la Auschwitz, recunoscut, in 2016, de Cartea Recordurilor Guinness, drept cel mai batan om din lume, a murit in Israel vineri. Barbatul avea 113 ani.

Un actor din Game of Thrones se plange ca si-a pierdut popularitatea, dupa cel mai recent episod: Postasul refuza sa imi mai vorbeasca

Actorul Jerome Flynn, care il interpreteaza pe Bronn in serialul Game of Thrones, a spus intr-un interviu acordat recent televiziunii HBO ca si-a pierdut popularitatea dupa cel mai recent episod al.

A murit cel mai batran barbat de pe planeta! Ce varsta avea

Cel mai varstnic barbat de pe planeta, Yisrael Kristal, supravietuitor al Holocaustului, a decedat vineri in orasul israelian Haifa, la varsta de 113 ani, potrivit agerpres. ro. Fiica lui.

2017 ar putea fi al doilea cel mai calduros an din istorie

Cu temperaturile inregistrate pana acum, 2017 ar putea fi al doilea cel mai calduros an din istorie, sustin specialistii americani. Valuri de caldura, fenomene extreme si agricultura compromisa sunt doar cateva din efectele incalzirii globale.

A murit cel mai BATRAN barbat din lume. Cati ANI avea peste 100...

Israel Kristal era, pana in urma cu o zi, cel mai batran barbat din lume, supravietuitor al Holocaustului. Barbatul a murit vineri seara in orasul israelian Haifa, unde locuia, la.

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2398 seconds )