Libnet.ro
UNICEF

14:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 MARTIE OMV Petrom - liderul randamentelor din BET

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 MARTIE OMV Petrom - liderul randamentelor din BET

Afisand o crestere de 2,84%, in intervalul 11 - 18 martie, in raport cu moneda euro, actiunile OMV Petrom SNP) reprezinta titlurile care au marcat cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET, in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 7 - 14 MARTIE Nuclearelectrica - cel mai performant emitent din BET

Inregistrand o crestere de 1,09%, in intervalul 7 - 14 martie, in raport cu moneda euro, actiunile Nuclearelectrica SNN) reprezinta titlurile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui BET, al celor mai lichizi emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a marcat o scadere de 0,53% in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 8 - 15 MARTIE BT Index Austria ATX - liderul topului fondurilor de investitii

Pe fondul aprecierii, in ansamblu, a celor mai importante actiuni listate la Bursa de Valori de la Viena Wiener Borse), titlurile BT Index Austria ATX, care afiseaza un randament de 2%, pentru intervalul 7 - 14 martie, s-au clasat pe prima pozitie in topul rentabilitatii fondurilor de investitii, in perioada avuta in vedere.

Premiile Gopo 2019: Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj

Morometii 2 este Cel mai bun film de lungmetraj la premiile Gopo 2019, in urma decernarii distinctiilor celei de-a 13-a editii a celor mai importante distinctii ale industriei cinematografice romanesti, marti, la Teatrul National din Bucuresti, potrivit Mediafax.

Black Shark 2: cel mai bun telefon de gaming, lansat de Xiaomi

Dupa lungi speculatii pe marginea subiectului, Xiaomi a lansat noul sau smartphone de gaming. Intitulat Black Shark 2, acesta include imbunatatiri importante comparativ cu prima.

[P] AQUA Carpatica, singurul brand romanesc prezent la Natural Products Expo West din California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice

In perioada 7-9 martie 2019, brandul AQUA Carpatica a prezentat gustul puritatii segmentului business din intreaga lume, in cadrul Natural Products Expo West din Anaheim, Los Angeles, California, cel mai mare targ B2B dedicat industriei produselor organice si naturale.

La Calarasi a fost cel mai cald din Europa. Temperaturile s-au apropiat de 28 de grade, intr-o zi uimitoare din punct de vedere meteo

Pe 18 martie la Calarasi au fost 27,5 grade, orasul din sudul Romaniei fiind cel mai cald din Europa. in multe locuri s-au depasit 25 de grade in tara si a fost cald si in zona de munte, cu peste 23 de grade la Brasov. La Giurgiu au fost 27,1 grade, iar la Oltenita, 26,9 grade, arata datele INMH.

CALENDAR ORTODOX 18 MARTIE. Ce sfant mare este sarbatorit astazi

Sfantul Chiril s-a nascut la Ierusalim, in anul 315 dupa Hristos, in timpul domniei imparatului Constantin cel Mare. Sfantul Chiril a fost hirotonit diacon de catre Macarie al.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 18 martie. Vesti inedite de la meteorologi

Luni, 18 martie, vremea va fi deosebit de calda in toate regiunile, mai ales in cele sudice, estice si centrale. Cerul se va innora treptat in vestul, centrul si nordul tarii, unde spre.

HOROSCOP 18 martie, cu Camelia Patrascanu. Leii fac ce le dicteaza sufletul. Pestii sunt laudati de sefi

HOROSCOP 18 martie. Camelia Patrascanu a prezentat luni, la Antena 3, horoscopul pentru ziua de 18 martie. HOROSCOP 18 martie. Astazi vom avea parte de optimism, speranta, voiosie si mult.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 18 martie. Berbecii o iau de la capat, Gemenii trebuie sa invete sa se protejeze

Iata pentruLUNI 18 MARTIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Fii atent ce mesaj divin vine spre tine, iti este de mare folos. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )