Libnet.ro
UNICEF

05:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 AUGUST IAR Brasov -- printre performerii de la BVB

Profit de aproape 36 milioane de lei, in primul semestru al anului curent, cu 15% mai mare decat cel obtinut in intregul an 2018 * Randament total de 48% pentru actiunea IARV, de la inceputul lui 2019 Impulsionate de rezultatele financiare publicate de companie pentru primele sase luni ale anului curent, actiunile producatorului de elicoptere IAR Brasov IARV), ce au cunoscut un avans de 13,32%, in intervalul 12 - 19 august, au urcat pe treapta a doua in topul titlurilor cu cele mai mari randamente de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 AUGUST SIF Muntenia - singurul emitent in crestere din BET-FI

Avans de 4,42% pentru Nuclearelectrica Actiunile SIF Muntenia SIF4) au urcat cu 0,93%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 august, fiind singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, a carui cotatie a coborat cu 1,22%, in intervalul avut in vedere.

Cel mai bun prieten al criminalului de la Sapoca, marturii surprinzatoare: El nu era asa. Medicii i-au dat ceva prea puternic

Prietenul lui cel mai bun era un barbat de 23 de ani. Acesta stia ca Nicolae mai facea crize de epilepsie si il insotea la lucrari prin sat, ca sa aiba grija de el. Potrivit Libertatea, ll crede ca de.

Nicolae Stanciu, inainte de CFR vs Slavia Praga: Dan Petrescu e cel mai bun antrenor din Liga 1

Romanul celor de la Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a plecat alaturi de colegii sai spre Romania, acolo unde echipa sa va juca turul play-off-ului Ligii Campionilor cu CFR, meciul fiind programat marti, de la ora 22:00 LiveText pe HotNews. ro).

Curs valutar BNR luni, 19 august: cotatiile valutelor lumii

Banca Nationala va emite luni, 19 august, noul curs valutar, de la ora 13:15. Poti citi mai jos cotatiile si variatiile pozitive ori negative ale valutelor lumii imediat ce vor fi afisate pe site-ul oficial al Bancii. Curs valutar BNR luni, 19 august Banca Nationala a Romaniei BNR) va stabili si comunica noul curs valutar .

Pe 19 august se implinesc 138 de nasterea lui George Enescu

Personalitatea lui George Enescu 19 august 1881, Liveni, Botosani - 4 mai 1955, Paris) s-a manifestat in mai multe ipostaze, impresionand plurivalenta sa de compozitor, violonist, pedagog, pianist si dirijor. Pe 19 august se implinesc 138 de ani de la nasterea muzicianului roman. Festivalul International care poarta numele marelui compozitor va avea loc intre 31 august-22 septembrie 2019 in Bucuresti, in tara si in strainatate.

VREMEA 19 AUGUST. inceput de saptamana cu temperaturi de peste 30 de grade

Vremea va deveni calduroasa in cea mai mare parte a tarii. Cerul va fi variabil in zonele deluroase si montane si mai mult senin in restul teritoriului, iar vantul va sufla slab si.

HOROSCOP. Camelia Patrascanu, horoscop 19 august 2019. Ce ne rezerva astrele pentru ziua de luni

Camelia Patrascanu, horoscop 19 august 2019. Harnicie si inovatie pentru toata lumea luni, 19 august, spune Camelia Patrascanu. Au o zi buna, cu solutii practice.

HOROSCOP DRAGOSTE 19 AUGUST. Fecioarelor le merge excelent in cuplu, Berbecii singuri isi iau soarta in maini

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 19 AUGUST 2019. Incepe saptamana in care, astrologic vorbind, cuvantul de ordine este Fecioara. Indiferent daca esti in aceasta zodie sau nu,.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 19 august. Sagetatorii trebuie sa fie recunoscatori, Capricornii trebuie sa scape de griji

Iata pentru LUNI 19 AUGUST 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

HOROSCOP 19 AUGUST. Scorpionii se simt presati, Gemenii sunt tensionati

Iata horoscopul zilei de azi LUNI 19 AUGUST 2019; incepe saptamana in care cuvantul de ordine, astrologic vorbind, este Fecioara. Indiferent daca esti in aceasta zodie sau nu, daca iti este ascen.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2426 seconds )