Libnet.ro
UNICEF

22:00

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 NOIEMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de emitenti cu o lichiditate scazuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 NOIEMBRIE Topul rentabilitatilor bursei, dominat de emitenti cu o lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 14 - 21 noiembrie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, in contextul in care doar cincisprezece dintre emitentii cu actiunile carora s-au inregistrat tranzactii, in perioada avuta in vedere, au inregistrat aprecieri ale cotatiilor. Practic, topul randamentelor de la BVB este condus de titlurile Electromagnetica ELMA), al caror pret a inregistrat un avans de 9,63%, in raport cu moneda euro. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 NOIEMBRIE Nuclearelectrica, cea mai buna evolutie din BET

Inregistrand o crestere de 5,94%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 noiembrie, titlurile Nuclearelectrica SNN) au urcat pe a treia pozitie in clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) si pe primul loc in topul celor mai performante titluri din BET si BET-XT, in contextul in care cele doua cosuri de actiuni au suferit deprecieri de 2,1%, respectiv 2,14%, in perioada 13 - 20 noiembrie.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 NOIEMBRIE Crestere de 2,85% pentru Zentiva

Actiunile producatorului de medicamente Zentiva Bucuresti SCD) au avut o apreciere de 2,85%, in intervalul 12 - 19 noiembrie, situandu-se pe pozitia a treia in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), pentru perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 9 - 16 NOIEMBRIE Teraplast, printre performerii bursei

Inregistrand o apreciere a cotatiei de 2,46%, in raport cu moneda euro, in intervalul 9 - 16 noiembrie, actiunile Teraplast TRP) reprezinta cele mai rentabile titluri din cadrul indicelui extins BET-XT, al celor mai tranzactionate 25 de titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a suferit o retragere de 1,14%, in perioada avuta in vedere.

CE 2018 Handbal (f) - Ambros Martin - Important e sa intram n ritm si sa jucam la cel mai bun nivel la Trofeul Carpati

Ambros Martin, selectionerul echipei feminine de handbal a Romaniei, a opinat ca editia a 50-a a Trofeului Carpati, care va avea loc in Sala Polivalenta din Capitala pe 23 si 24 noiembrie, este cel mai bun prilej pentru tricolore de a intra in ritm inaintea turneului final al Campionatului European 2018 din Franta, unde au ca obiectiv o clasare intre primele 6 locuri.

Cel mai bun desert romanesc, dupa o reteta veche de 100 de ani, cu pita saracului in loc de blat FOTO

Invitat la Adevarul Live, chef Cosmin Ioan Toma,specialist in reinterpretarea preparatelor vechi,a vorbit despre gastronomia romaneasca si dezvaluie reteta a ceea ce considera a fi cel mai bun desert autentic romanesc.

Digi Sport: Cel mai bun prieten al lui Mick Schumacher rupe tacerea: Subiectul e complet nchis si nu se vorbeste despre asta

In 2013, Michael Schumacher suferea un teribil accident la schi. De atunci, fostul mare campion de Formula 1 a ramas imobilizat, iar in presa au aparut foarte putine detalii despre starea sa de sanatate. intre timp, Mick Schumacher, fiul septuplului campion mondial de Formula 1, are rezultate foarte bune in Formula 3 si spera sa ajunga, in cel mai scurt timp, in Formula 1.

IN PERIOADA 14 - 16 NOIEMBRIE Banca Transilvania si-a rascumparat 1,35 milioane de actiuni

Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la bursa locala, si-a rascumparat in cele trei sedinte de tranzactionare din intervalul 14 - 16 noiembrie actiuni in valoare de 3,19 milioane de lei, se arata intr-un raport al institutiei bancare publicat, ieri, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Balanta - Aprecierile care vin de la ceilalti te stimuleaza sa dai ce ai mai bun in tine, pentru ca e o placere sa te dedici unor oameni care au.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Sagetator - Nu sta sa-ti plangi singuratatea, pentru ca exista ceva bun si in a fi singur. HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru.

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur

HOROSCOPUL ZILEI DE MIERCURI 21 NOIEMBRIE 2018 pentru Zodia Taur Daca cel mai mare vis al tau, la ora actuala, este sa cuceresti inima cuiva, fa un pas in fata si arata cine esti.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )