Libnet.ro
UNICEF

13:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 24 IUNIE Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 24 IUNIE Digi - cel mai rentabil emitent din BET si BET-XT

Titlurile Digi Communications DIGI), compania mama a RCS and RDS, au inregistrat un avans al cotatiei de 7%, in intervalul 14 - 24 iunie, crestere ce plaseaza actiunile operatorului de telecomunicatii pe prima pozitie in topul randamentelor din cadrul emitentilor ce compun indicii BET si BET-XT, care au urcat in perioada mentionata cu 1,44%, respectiv 1,15%. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 14 - 21 IUNIE Topul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate redusa

Clasamentul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 14 - 21 iunie, de emitenti care au o lichiditate redusa, in comparatie cu societatile importante listate la bursa noastra, element care favorizeaza oscilatii mari de pret. Astfel, topul randamentelor de la BVB este condus de titlurile Condmag COMI), al caror pret a inregistrat un salt de 14,99%, in raport cu moneda euro.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 13 - 20 IUNIE SIF Transilvania, printre performerii bursei

Inregistrand o crestere a cotatiei de 1,41%, in raport cu moneda euro, in intervalul 13 - 20 iunie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea FP), care a consemnat un avans de 0,44%, in perioada mentionata.

CE Under 21: Cum arata calculele dupa ultimele meciuri din Grupa A - Romania va intalni Spania in semifinale, daca se califica de pe cel mai bun loc 2

Nationala Under 21 a Romaniei o va intalni pe Spania in semifinalele Campionatului European de tineret, daca se va califica in careul de asi de pe cel mai bun loc 2. Pentru a ajunge in penultimul act de pe primul loc, echipa lui Mirel Radoi nu trebuie sa piarda cu Franta si ar urma sa joace cu selectionata ce va triumfa in Grupa B.

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinale, in situatia in care ne vom clasa pe cel mai bun loc 2

Romania U21 si-a aflat adversara din semifinalele Campionatului European, in situatia in care tricolorii se vor califica in penultimul act de pe cel mai bun loc 2. Spania a castigat Grupa A si ar urma sa.

Cel mai important bulevard din Galati intra din 24 iunie in modernizare. Lucrarile vor dura sapte luni

Reabilitarea bulevardului Brailei principala artera de pe raza est-vest a orasului) se va face pe portiuni. Traficul va fi inchis partial, iar circulatia masinilor se va face du dificultate. Este recomandat sa evitati pe cat posibil zona. in prima faza se lucreaza pe portiunea dintre intersectia cu strada Frunzei si sensul giratoriu de la iesirea din oras dinspre DN2B si DB25.

A fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2019

Localul Mirazur, detinut de maestrul bucatar argentinian Mauro Colagreco in Menton, Franta, a fost desemnat cel mai bun restaurant din lume in 2019 de influenta publicatie de profil britanica Restaurant.

Prognoza meteo pentru doua saptamani, 24 iunie 7 iulie. Cat de agresiva poate fi canicula vara aceasta

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru intervalul 24 iunie 7 iulie pentru toate regiunile tarii. Urmeaza o perioada cu temperaturi ridicate, dar se vor semnala episoadele de instabilitate atmosferica. in orice moment poate fi emisa o avertizare de ploi torentiale, vijelii si caderi de grindina. Prognoza meteo pentru 24 iunie .

Curs valutar BNR, luni, 24 iunie: inca o zi de crestere pentru leu

Banca Nationala a Romaniei BNR) a emis un nou curs valutar, luni, 24 iunie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din acest week-end. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7223 lei in scadere cu 0,0010) in luna mai, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

CALENDAR ORTODOX 24 IUNIE. Mare sarbatoare pentru crestinii ortodocsi

Nasterea Sfantului Ioan Botezatorul este praznuita pe 24 iunie. Aceasta sarbatoare este cunoscuta in popor si sub denumirea de Sanziene sau Dragaica. Sfantul.

HOROSCOP. Mesaje de la Arhanghelul Mihail pe zodii: luni, 24 iunie 2019. Berbecii traseaza granite, Gemenii primesc asistenta financiara

Iata pentru LUNI 24 IUNIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2476 seconds )