Libnet.ro
UNICEF

23:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 MARTIE Conpet pe pozitia a treia a podiumului randamentelor BVB

Atiunile Conpet COTE) au inregistrat o crestere de 4,25%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 martie, evolutie care plaseaza titlurile transportatorului de titei si produse petroliere pe pozitia a treia in topul celor mai rentabili emitenti de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep: Cred ca am facut cel mai bun meci al meu de pana acum / Duel cu Polona Hercog in turul trei

Simona Halep a declarat ca meciul disputat in turul secund la Miami, cu Taylor Townsend, este cel mai bun facut de ea in acest sezon, informeaza wtatennis. com. Romanca o va intalni in turul trei pe Polona Hercog 93 WTA), care a trecut de japoneza Misaki Doi 112 mondial), scor 7-64), 6-4.

Un calugar din Kenya a fost desemnat cel mai bun profesor din lume: gestul facut pentru elevii sai este impresionant

Un calugar care preda stiinte intr-o regiune rurala a Kenyei a fost desemnat cel mai bun profesor din lume si a primit un premiu de un milion de dolari.

Cel mai bun cuplu canin al Politiei Romane provine din Maramures. Ce cazuri grele au rezolvat Teba si Tep

Teba si Tep, doi caini politisti maramureseni, au fost premiati de conducerea Inspectoratului General al Politiei Romane cu distinctia Cainele politist al anului. Cazurile solutionate de cei doi caini politisti impreuna cu conductorii lor au fost diverse, de la descoperirea unor infractori pana la cazuri de furt sau de talharie si viol.

Cine a primit premiul pentru cel mai bun profesor din lume

In fiecare an, se organizeaza Global Teacher Prize unde este recunoscut impactul unui profesor asupra studentilor lor si comunitatilor din care fac parte. La editia din 2019, castigatorul.

IN PERIOADA 26-27 MARTIE, LA BUCURESTI: Reuniune informala a ministrilor Transporturilor

Ministri si secretari de stat din domeniul transporturilor din statele membre ale Uniunii Europene vor participa, in perioada 26-27 martie, la Reuniunea Informala a Ministrilor Transporturilor, organizata la Bucuresti, in contextul exercitarii catre Romania a Presedintiei Consiliului Uniunii Europene.

Congresul WeEuropeans din Parlamentul European-22 martie 2019

Vineri, 22 martie, a avut loc, la Parlamentul European din Bruxelles, un congres al cetatenilor europeni, care au propus idei de reinnoire a politicilor europene. La acest congres al europenilor au participat atat initiatorii celor mai votate propuneri, dar si o parte dintre cei care au votat aceste idei si au fost selectati aleatoriu pentru a sustine sau discuta in plen respectivele idei.

Portugalia si-a redus deficitul la 0,5% din PIB, cel mai mic in 45 de ani de democratie

Portugalia a reusit un deficit public de 0,5% din PIB in 2018, un rezultat mai bun decat tinta initiala si care constituie cel mai redus nivel de la stabilirea democratiei, in 1974, a anuntat marti Institutul national pentru statistica Ine), citat de AFP.

INVESTITIE DE 22 MILIOANE DE EURO Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management

Valoarea complexului rezidential situat langa parcul Titan Central District 4 Elemente, cel mai recent proiect al dezvoltatorului Forty Management, a obtinut autorizatia de constructie si a demarat lucrarile de construire. Proiectul, dezvoltat pe un teren de 4. 596 mp, cuprinde 1. 397 mp de spatii comerciale si doua blocuri a cate 11 etaje, iar valoarea complexului rezidential este de 22 milioane euro.

Iohannis i-a rugat pe tinerii liberali sa dea ce au mai bun pentru tara

Presedintele Klaus Iohannis i-a rugat pe tinerii liberali sa dea ce au mai bun pentru tara, ieri, la Gala Premiilor TNL Mircea Ionescu Quintus, unde a primit premiul Garantul democratiei.

Raluca Badulescu are peste 300 de peruci. Cu care ii sta cel mai bine?

Raluca Badulescu are o colectie absolut impresionanta de peruci. Astfel se explica desele schimbari de look la care apeleaza jurata emisiunii Bravo, ai stil!. Cu care ii sta cel mai bine? .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2179 seconds )