Libnet.ro
UNICEF

12:15

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IANUARIE Salt de 2,72% pentru Erste Group Bank la BVB

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IANUARIE Salt de 2,72% pentru Erste Group Bank la BVB

Grupul bancar a anuntat, la finalul saptamanii trecute, ca intentioneaza sa propuna actionarilor pentru acest an un dividend brut de 1,4 euro/titlu, peste cel din rezultatul anului 2017 Actiunile Erste Group Bank EBS) au marcat, in intervalul 21 - 28 ianuarie, un avans de 2,72%, in raport cu moneda euro, ceea ce plaseaza titlurile institutiei de credit pe pozitia a doua in topul rentabilitatilor inregistrate la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in conditiile in care, in aceasta perioada, doar noua actiuni listate pe piata principala a bursei au beneficiat de cresteri. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 18 - 25 IANUARIE Aurul - la maximele ultimelor sapte luni

Cotatia aurului a inregistrat un avans de 0,45%, in intervalul 18 - 25 ianuarie, pretul metalului galben depasind, vineri, pragul psihologic de 1. 300 de dolari/uncie, cel mai ridicat nivel din ultimele sapte luni.

VIDEO Handbal (m): Cum arata echipa ideala a Campionatului Mondial - Danezul Mikkel Hansen, cel mai bun jucator al turneului

Echipa ideala de la Campionatul Mondial de handbal masculin a fost dominata de jucatorii celor doua finaliste, Danemarca si Norvegia ambele cu cate trei jucatori). Cel mai bun jucator al turneului a fost desemnat danezul Mikkel Hansen. Starul celor de la PSG a fost si golgheterul competitiei, cu 72 de goluri.

IN PERIOADA 21 - 23 IANUARIE Banca Transilvania si-a rascumparat 1,88 milioane de actiuni

Banca Transilvania TLV), cel mai lichid emitent de la bursa locala, si-a rascumparat, in intervalul 21 - 23 ianuarie, 1,88 milioane de titluri proprii, pentru suma de aproximativ 3,38 milioane de lei, actiunile fiind achizitionate la preturi cuprinse intre 1,7854 si 1,8041 lei/titlu, se arata intr-un raport publicat de catre emitent pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Castigator-surpriza la SAG Awards 2019, considerate cel mai bun indicator pentru Oscaruri. Lista completa a premiatilor

Premiile Sindicatului Actorilor Americani sunt considerate cel mai bun barometru pentru castigatorii Oscar, iar gala din acest an a rezervat o mare surpriza: filmul cu supereroi Black Panther a iesit invingator si a surclasat productiile considerate favorite, sifonand putin previziunile specialistilor pentru cel mai asteptat eveniment din cinematografie.

Macron: Acordul Brexit nu va fi renegociat. Este cel mai bun posibil

Acordul pe tema Brexit elaborat de Guvernul Theresa May si Bruxelles nu este negociabil, a transmis marti seara Emmanuel Macron, presedintele Frante.

Monstri., in regia lui Marius Olteanu, nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin

Filmul Monstri. , in regia lui Marius Olteanu, a fost nominalizat pentru Cel mai bun debut, la cea dea 69-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin 7-17 februarie). Monstri. , singurul lungmetraj romanesc selectat la aceasta editie a Berlinalei, intra in competitia GWFF pentru Cel mai bun debut alaturi de alte 16 filme, din toate sectiunile festivalului Competitie, Panorama, Forum, Generation).

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 28 ianuarie. Gemenii vad raspunsuri, Taurii tebuie sa-si exploreze optiunile

Iata pentruLUNI 28 IANUARIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Traieste-ti ziua cu acest mesaj in gand si suflet. Asteapta-te la tot ce este mai bun ! Nu esti.

HOROSCOPdragoste saptamana 28 ianuarie 3 februarie 2019. Cocktail sexy incendiar. Vezi pentru ce zodii

Horoscop dragoste. Saptamana 28 ianuarie 3 februarie 2019 are evenimente astrale majore. Saturn este in sextil cu Neptun, Mercur si Soarele se intalnesc in Varsator si totul incepe sa capete sens. Bun venit in.

HOROSCOP dragoste saptamana 28 ianuarie 3 februarie 2019. Berbecii au o viata amoroasa foarte buna, Gemenii au probleme emotionale

Saptamana 28 ianuarie 3 februarie 2019 are evenimente astrale majore. Saturn este in sextil cu Neptun, Mercur si Soarele se intalnesc in Varsator si totul incepe sa capete sens. Bun venit in ultima.

MACRO NEWSLETTER 28 Ianuarie 2019

Activitatea in sectorul privat din Franta si-a accentuat neasteptat contractia in ianuarie 2019. Indicele agregat al activitatii a scazut pana la 47,9 o valoare sub 50 arata contractie), cel mai scazut nivel din ultimele 50 de luni, de la 48,7 in luna precedenta, in conditiile in care indicele sectorului serviciilor a scazut pana la 47,5, de la 49 in luna anterioara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )