Libnet.ro
UNICEF

17:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IUNIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 IUNIE Clasamentul randamentelor de la BVB, dominat de emitenti cu lichiditate scazuta

Topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este ocupat, in intervalul 21 - 28 iunie, de emitenti care au o capitalizare si o lichiditate redusa in comparatie cu societatile importante lis-tate la bursa noastra, elemente care favorizeaza oscilatii mari de pret, in contextul in care indicii BVB au marcat cresteri minore in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 20 - 27 IUNIE Fondul Proprietatea - cel mai bun parcurs din BET-FI

Titlurile Fondul Proprietatea FP), emitentul cu cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 3,06%, in raport cu moneda euro, in intervalul 20 - 27 iunie, reprezentand actiunile cu cel mai bun parcurs din cadrul indicelui financiar, care a urcat cu doar 0,48%, in aceeasi perioada de raportare.

IN PERIOADA 24 - 28 IUNIE Digi Communications si-a rascumparat aproape 30.000 de actiuni

Digi Communications DIGI) a achizitionat, in perioada 24 - 28 iunie, un numar de 29. 839 de actiuni proprii, compania-mama a operatorului de telecomunicatii RCS and RDS platind pentru acest pachet de actiuni suma totala de 0,88 milioane de lei, se arata intr-un comunicat al emitentului remis ieri Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Euro Under 21: Fabian Ruiz, cel mai bun jucator al turneului final

Mijlocasul spaniol Fabian Ruiz a fost desemnat cel mai bun jucator al Campionatului European de tineret, incheiat duminica, in Italia. in vara anului 2018, Napoli a platit 30 de milioane de euro, reprezentand clauza de reziliere a contractului lui Fabian Ruiz cu Betis Sevilla.

Noul Parlament European: Peste jumatate dintre eurodeputati sunt membri noi, iar 40% sunt femei Cel mai tanar europarlamentar are 21 de ani

Majoritatea membrilor noului Parlament European, reunit pentru prima data marti la Strasbourg, sunt nou-veniti, iar femeile sunt mai numeroase decat in legislatura trecuta, desi inca minoritare, relateaza AFP intr-o analiza a structurii noului legislativ comunitar.

Avantajele oferite de cel mai bun producator de cutii de plastic

Fiecare industrie are propriile exigente in materie de ambalaje folosite pentru depozitarea si transportul de produse. Datorita inaspririi normelor si datorita nevoii de a transporta pe distante din ce in ce mai mari marfurile, este normal ca si calitatea produselor folosite in acest scop sa fie din ce in ce mai mare.

Traim cel mai fierbinte interval din istoria inregistrarilor meteorologice

Oamenii de stiinta nu au vesti bune in ceea ce priveste incalzirea globala. Anul 2019 este pe cale sa devina unul dintre cei mai caldurosi din toate timpurile, fapt care ar transforma perioada 2015-2019 in cel mai fierbinte interval de cinci ani din istoria inregistrarilor meteorologice, a precizat vineri Organizatia Meteorologica Mondiala OMM).

Cel mai inalt munte din Indochina tocmai a devenit ceva mai inalt

Muntele Fansipan, cel mai inalt munte din Peninsula Indochina, este mai inalt decat se credea anteri.

Cel mai mic oras din Romania este o adevarata bijuterie. Ce se intampla acolo

Cel mai mic oras din Romania este atractia a nenumarati turisti anual. Strainii sunt extrem de incantati de privelistea unica. Unde se afla acesta? Cel mai mic oras din Romania, magnet pentru turisti Este vorba, mai exact, de statiunea din Harghita. Baile Tusnad se afla la 650 de metri alitudine si este cunoscut drept cel .

Noul iPhone va arata cel mai probabil asa, oricat de urat ti se pare

Noul iPhone va fi anuntat, cel mai probabil, in septembrie, in prima jumatate a lunii. Sunt asteptate trei versiuni, dar macar stim cam cum va arata una dintre ele. Traditional, dupa primul.

Procurorul general, reactie la dosarul 10 August: A tine un dosar in nelucrare, a tergiversa, este cel mai grav lucru

Cel mai grav lucru este sa blochezi un dosar, a sustinut Procurorul general Bogdan Licu, intrebat despre declinarea dosarului 10 August de la Parchetul Militar la DIICOT. Sunt motive obiective si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )