Libnet.ro
UNICEF

17:45

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 22 - 29 AUGUST ETF - BET Tradeville - liderul fondurilor de investitii

Saptamana aceasta urmeaza sa se discute impreuna, in Parlament, OUG1142018 si OUG192019 Titlurile ETF - BET Tradeville TVBETETF) au marcat o crestere de 1,07%, in intervalul 21 - 28 august, urcand astfel pe primul loc in clasamentul fondurilor de investitii, fiind urmate de titlurile Certinvest BET Index, care au avansat cu 0,96% si de unitatile fondului Certinvest BET - FI Index, care s-au apreciat cu 0,91%. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 21 - 28 AUGUST Pretul aurului - la maximul ultimilor sase ani

Incertitudinea globala a continuat sa sprijine tendinta puternic ascendenta pe care s-a instalat pretul aurului incepand cu luna iunie, cotatia metalului pretios urcand cu 2,93% in intervalul 21 - 28 august, ajungand astfel la cel mai ridicat nivel din ultimii sase ani depasind usor pragul de 1. 540 de dolariuncie, ce reprezinta un nivel important din punct de vedere tehnic.

Rod Laver: Nu exista cel mai bun jucator din toate timpurile

Rod Laver 81 de ani), legenda tenisului mondial, a declarat, luni, ca Roger Federer este cel mai bun jucator al generatiei sale, insa fostul jucator de tenis nu considera ca exista cel mai bun jucator din toate timpurile.

Andrei Hutuleac, cel mai bun actor al anului 2019: Mama si-a dorit sa devin medic. Nu am alergat niciodata dupa premii

Actorul Andrei Hutuleac, noua revelatie a teatrului romanesc, a primit in anul 2019 premiul UNITER, trofeul pentru cel mai bun actor intr-un rol principal. Tanarul actor a marturisit ca in meseria de actor.

ADVERTORIAL Vezi cele 5 trucuri pentru a obtine cel mai bun pret pentru serviciile de inchirieri masini!

Bucurestiul este foarte ofertant atunci cand vine vorba de destinatiile de vacanta, deoarece este un oras mare si are un patrimoniu arhitectural deosebit, evenimente culturale, parcuri, locuri linistite unde te poti relaxa dar si viata de noapte. Exista atat de multe lucruri minunate si distractive de vazut si de facut incat foarte multi straini dar si romani aleg sa isi petreaca cel putin un week-end break in capitala Romaniei.

Surpriza imensa la premiile UEFA pentru cel mai bun fotbalist din Liga! Messi si Ronaldo, devansati de un fundas

Joi seara, la Monaco, la festivitatea organizata cu ocazia tragerii la sorti a grupelor Ligii Campionilor, UEFA a anuntat si cel mai bun fotbalist al sezonului trecut al competitiei.

Specificatiile OnePlus 7T Pro iti arata ca-i cel mai bun telefon chinezesc din 2019

In timp ce Huawei are o situatie incerta cu privire la Android si colaborarea cu Google, OnePlus poate profita. Astfel, OnePlus 7T Pro se anunta cel mai bun telefon chinezesc din 2019, iar din.

Cum faci cel mai bun pui la cuptor. De ce se umple burta cu unt, cum il rumenesti si cu cata smantana se unge

O friptura delicioasa de pui la cuptor se prepara dupa o reteta speciala, publicata de regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea gastronomiei romanesti - Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Unde gasesti cel mai bun masaj thailandez in Bucuresti

Recomandat adesea ca metoda terapeutica complementara pentru accelerarea procesului de vindecare, masajul se dovedeste de fiecare data o procedura deosebita de relaxare si de aducere a unei stari de bine generale.

Veste proasta pentru Simona Halep. Scenariul cel mai pesimist, dupa eliminarea de la US Open

Simona Halep a mai primit o veste proasta, dupa eliminarea de la US Open. Sportiva noastra poate fi depasita in clasamentul WTA de Elina Svitolina, care s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la New York. Scenariul cel mai pesimist pentru Halep este sa ajunga pe locul 6 la finalul competitiei din Statele .

Stare de urgenta in SUA. Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani face prapad

Cel mai puternic uragan din ultimii 30 de ani a lasat in urmaimagini apocaliptice in Bahamas. Zeci de case au fost distruse in timp ce furtuna continua sa avanseze cu rafale de vant de peste 260.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )