Libnet.ro
UNICEF

07:30

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE SIF Transilvania - singurul emitent in crestere din BET-FI

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 29 AUGUST - 5 SEPTEMBRIE SIF Transilvania - singurul emitent in crestere din BET-FI

Cu un avans de 0,67%, in raport cu moneda euro, in intervalul 29 august - 5 septembrie, actiunile SIF Transilvania SIF3) reprezinta singurele titluri in crestere din cadrul indicelui BET-FI, in perioada avuta in vedere. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 28 AUGUST - 4 SEPTEMBRIE Crestere de 5,65% pentru TeraPlast

Actiunile TeraPlast TRP) au cunoscut un avans de 5,65%, in intervalul 28 august - 4 septembrie, ceea ce plaseaza titlurile producatorului de materiale de constructii pe treapta a treia a clasamentului celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Un catel merge in fiecare zi la plimbare alaturi de cel mai bun prieten. Internautii au izbucnit in hohote de ras cand au vazut despre cine era vorba

Catelului Rambo ii place sa faca plimbari zilnice in apropiere de casa. Uneori e insotit de stapanii sai, alteori se plimba alaturi de ratoiul Duffy. Stapanii i-au filmat cand se intorceau.

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, declaratii naucitoare: Cel mai bun tratament contra cancerului este munca

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, face valuri cu un interviu acordat publicatiei Buna Ziua Iasi. in emisiunea in care Chirica are un derapaj rasist, acesta se lanseaza si intr-o teorie despre tratamentul contra.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

SUA si-au retras cel mai avansat sistem mobil anti-racheta din Romania! Detalii de ultim moment

Statele Unite au retras din Romania cel mai avansat sistem mobil anti-racheta - THAAD Teminal High Altitude Area Defense). Armamentul a fost desfasurat in tara noastra in luna aprilie pentru perioada in.

Breaz ii raspunde lui Iohannis: Trimiterea la profesionala a elevilor care nu au luat 5 la Evaluarea Nationala le ofera un drum mai bun in viata

Ministerul Educatiei raspunde criticilor lansate de presedintele Iohannis, sustinand ca trimiterea la scoala profesionala a absolventilor de clasa a VIII-a care nu au luat minim 5 la Evaluarea Nationala ofera un drum mai bun in viata elevilor. intr-un comunicat, oficialii de la Educatie sustin ca elevii de clasa a VIII-a care au fost repartizati la licee cu profiluri teoretice, cu media sub 5, au promovat in proportie foarte mica Bacalaureatul.

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

Cel mai cool selfie nu include vreo vedeta, dar a facut inconjurul lumii

De-a lungul anilor, au existat mai multe selfie-uri care au devenit virale si au facut valuri pe retelele sociale. Niciuna dintre ele nu este insa la fel de speciala precum cele de mai jos. Fotografiile de mai jos sunt promovate ca fiind cele mai cool selfie-uri din toate timpurile. Motivul principal are legatura cu unicitatea .

Cel mai macabru breloc include animale vii: cat costa si de unde il cumperi

Avocatii pentru protectia animalelor sunt foarte suparati in legatura cu o noua moda. Au inceput sa se vanda brelocuri cu animele vii inchise in plastic. Foarte multi oameni sunt terifiati in legatura cu aparitia unor brelocuri neobisnuite. Ilustrate in imaginile alaturate, acestea sunt surprinzator de ieftine si se gasesc usor. Din pacate, modul in care .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )