Libnet.ro
UNICEF

19:00

Cel mai bun pompier-inotator din lume, din nou in fruntea clasamentului pe MAI

Adevărul Adevărul,
Cel mai bun pompier-inotator din lume, din nou in fruntea clasamentului pe MAI

Lavinia Brebu, ofiter in cadrul I. Drobeta al judetului Mehedinti, a obtinut locul I la etapa finala a Campionatului de inot al M. Si in acest an, campioana pompierilor mehedinteni s-a detasat de celelalte concurente, reusind sa obtina locul I la proba de 100 m bras. continuă pe Adevărul

Omul lui Dumenzeu: David Luiz, cel mai bun jucator de la Mondial, este un crestin devotat

Cel mai bun fotbalist, pana in acest moment, de la Campionatul Mondial este David Luiz. Fotbalistul din selectionata Braziliei iese in evidenta si prin legatura sa cu religie, fiind recunoscut drept un om credincios.

CM 2014. Omul lui Dumenzeu: David Luiz, cel mai bun jucator de la Mondial, este un crestin devotat

Cel mai bun fotbalist, pana in acest moment, de la Campionatul Mondial este David Luiz. Fotbalistul din selectionata Braziliei iese in evidenta si prin legatura sa cu religie, fiind recunoscut drept un om credincios.

Cum a reusit Colegiul National Gheorghe Titeica sa fie cel mai bun liceu din Mehedinti

Dupa anuntarea rezultatelor la bacalaureat, Colegiul National Gheorghe Titeica din Drobeta Turnu Severin se situeaza pe primul loc in judetul Mehedinti cu cel mai mare procent de promovabilitate, de 88,7 la suta. Este un procent de invidiat daca ne gandim ca Traianul, considerat ani de-a randul liceul elitelor, a obtinut un procent de 86,54 la suta.

VIDEO Mall of the World, cel mai mare centru comercial din lume se construieste in Dubai

Proiectele imobiliare din Dubai uimesc de fiecare data prin amploarea lor, iar cel mai recent anunt se refera la demararea lucrarilor de constructie pentru cel mai mare mall din lume, care se va intinde pe o suprafata de 743. 000 de metri patrati.

ADMITERE LICEU 2014 NEAMT. Topul liceelor dupa mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul National Stefan cel Mare, din Targu Neamt

Elevii din judetul Neamt care au dat examenul de Evaluare Nationala 2014 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judetul Neamt, dupa ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicatii pe care o pot accesa pe adevarul. ro. Colegiul National Stefan cel Mare din Targu Neamt ocupa primul loc din judet.

ADMITERE LICEU 2014 CONSTANTA Topul liceelor dupa mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul National Mircea cel Batran, din Constanta

Elevii care au dat examenul de Evaluare Nationala 2014 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din tara, judet cu judet, dupa ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicatii pe care o pot accesa pe adevarul. ro. Colegiul National Mircea cel Batran ocupa primul loc in Constanta.

CFR a vandut, prin Bursa Romana de Marfuri, fier vechi la cel mai bun pret al pietei: 1.044 de lei tona peste un leu kilogramul

Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA a vandut, la sfarsitul saptamanii trecute, 13. 122 de tone de fier vechi, in valoare totala de 13,7 milioane de lei peste 1. 000 de lei tona sau mai mult de un leu kilogramul). Vanzarile au avut loc in cadrul a doua licitatii publice organizate la Bursa Romana de Marfuri BRM).

Colegiul National Gheorghe Vranceanu, cel mai bun liceu din judetul Bacau in 2014. Doua eleve de 10 la Bacalaureat

Toti elevii din promotia acestui an a renumitului liceu bacauan au trecut examenul de Bacalaureat iar doua eleve au luat nota 10 la toate probele. Jumatate dintre elevii Colegiului National Gheorghe Vranceanu au obtinut o medie peste 9 la examenul de Maturitate iar 15% sunt deja admisi la universitati de prestigiu din strainatate.

ADMITERE LICEU 2014 VRANCEA. Topul liceelor dupa mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Colegiul National Unirea, din Focsani

Elevii judetul Vrancea care au dat examenul de Evaluare Nationala 2014 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judetul Vrancea, dupa ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicatii pe care o pot accesa pe adevarul. ro. Colegiul National Unirea din Focsani ocupa primul loc din judet.

ADMITERE LICEU 2014 VASLUI Topul liceelor dupa mediile de admitere din 2013. Cel mai bun liceu: Mihail Kogalniceanu, din Vaslui

Elevii din judetul Vaslui care au dat examenul de Evaluare Nationala 2014 si care vor fi repartizati prin calculator la liceu pe 15 iulie pot consulta topul liceelor din judetul Vaslui, dupa ultima medie de admitere de anul trecut, cu ajutorul unei aplicatii pe care o pot accesa pe adevarul. ro. Liceul Mihail Kogalniceanu din Vaslui ocupa primul loc din judet.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2328 seconds )