Libnet.ro
UNICEF

10:31

Cel mai bun prajitor de cafea din lume dezvaluie secretele celei mai gustoase cafele

Antena3 Antena3,
Cel mai bun prajitor de cafea din lume dezvaluie secretele celei mai gustoase cafele

Pentru ocafea buna facutaacasatrebuie sa folosesti cateva secrete. Mirela Voicu a mers intr-un laborator al campionilor mondiali ai cafelei sa afle cele mai bune trucuri. Acesti doi. continuă pe Antena3

Cea mai bine platita actrita din lume. Suma COLOSALA pe care o primeste

Sofia Vergara obtine cei mai multi bani din rolurile pe care le interpreteaza, potrivit topului realizat de Forbes. Acesta este al saptelea an in care actrita obtine locul intai, datorita sumei fabuloase de.

(P) Vezi cum se dezvolta, la Timisoara, cel mai spectaculos proiect mixt din vestul tarii!

Activitate intensa pe santierul ansamblului Openville, realizat la Timisoara de companiile IULIUS si Atterbury Europe. Ritmul lucrarilor s-a intensificat in ultima jumatate de an, constructorii lucrand concomitent la toate noile functiuni, care,.

Western Digital a lansat hard disk-ul cu cea mai mare capacitate din toate timpurile

Este putin probabil sa ai nevoie de atat de mult spatiu liber, dar cei de la Western Digital au anuntat de curand cel mai mare hard disk din lume, din perspectiva capacitatii de stocare. Cei.

Presedintele clubului Dinamo, despre Mircea Rednic: Este un antrenor mai bun decat Guardiola. Are libertate la transferuri

Presedintele clubului Dinamo, Alexandru David, a negat presupusa revolta a antrenorului Mircea Rednic, ba chiar l-a si laudat, sustinand ca Rednic e mai bun decat Pep Guardiola. De asemenea, Alexandru.

incepe cel mai mare pelerinaj din Capitala: Mii de credinciosi, asteptati pe Dealul Patriarhiei pentru a se inchina la moastele Sfantului Cuvios Dimitrie cel Nou (VIDEO)

Incepe cel mai mare pelerinaj religios ortodox din Capitala. Sute de mii de credinciosi sunt asteptati in urmatoarele zile, pana pe 29 octombrie, pe Dealul Patriarhiei. Pelerinajul organizat joi, la care va.

Teodorovici: Salariul minim creste cel mai trziu de la 1 ianuarie

Salariul minim va creste cel mai tarziu de la 1 ianuarie, data fiind acum in analiza Guvernului, a declarat duminica la Antena 3 Eugen Teodorovici, ministerul Finantelor, potrivit Mediafax.

Mircea Radulian, INFP: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, a declarat ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din.

Cel mai devastator cutremur produs vreodata. A durat zece minute

Marele Cutremur din Chile, produs pe 22 mai 1960, a fost cel mai mare puternic seism inregistrat vreodata, cu o magnitudine de 9,5 grade pe scara Richter si o durata de 10 minute. Epicentrul seismului a fost.

Radulian, de la Institutul pentru Fizica Pamntului: A fost cel mai puternic seism din ultimii 14 ani. N-avem semne privind un cutremur mare curnd

Directorul stiintific al Institutului National pentru Fizica Pamantului, Mircea Radulian, spune, intr-o declaratie pentru Mediafax, ca seismul de magnitudine 5,8 produs in Buzau si resimtit in Capitala este cel mai puternic din ultimii 14 ani, precizand insa ca nu sunt semne privind un cutremur major curand.

''Probabil '' cel mai grav atac antisemit comis vreodata in SUA

Atacul armat de sambata intr-o sinagoga din Pittsburgh este ''probabil '' cel mai grav atac antisemit comis vreodata in SUA, a apreciat principala asociatie de combatere a antisemitismului in Statele Unite, Liga antidefaimare, citata de AFP.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )