Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

ADPM ADPM,
Cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie tine gratuit seminar la Bucuresti. Iata cum poti participa!

Tosin Ogunnusi, considerat cel mai bun speaker motivational din Marea Britanie, cel care a ajutat mii de oameni sa isi antrenez mintea pentru a reusi in viata, vine la Bucuresti pentru a sustine, in mod exceptional, un seminar gratuit. Tosin este renumit si pentru faptul ca reuseste sa ajute oamenii sa isi infranga fricile, acestia ajungand demonstrativ chiar sa sparga cu mana placi de lemn, ori sa mearga desculti pe sticla sau pe jar. continuă pe ADPM

Cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile. il poti prepara si tu in casa.

Toate doamnele si domnisoarele incearca sa gaseasca cea mai buna varianta in privinta detergentului. Majoritatea detergentilor de pe piata provoaca in timp daune hainelor, din cauza substantelor puternice si de proasta calitate care exista in ele. Iata care este cel mai bun! Care este cel mai bun detergent pentru tesaturile sensibile? Profesionistii au descoperit un .

Huawei a primit acordul sa participe la constructia retelei 5G din Marea Britanie, desi compania e considerata vanzator cu risc ridicat

Huawei va juca un rol limitat in dezvoltarea retelei 5G din Marea Britanie, a confirmat guvernul de la Londra, desi compania chineza a fost desemnata drept vanzator cu risc ridicat. Companiei i se va oferi posibilitatea de a construi elemente neesentiale ale retelei, transmite Mediafax, citand Guardian.

Noul coronavirus din China - in cel mai bun scenariu, epidemia va dura cateva luni si va cauza zeci de mii de imbolnaviri - cercetatori

Epidemia declansata de noul tip de coronavirus aparut in China, 2019-nCoV, care a provocat peste 100 de decese, va cauza cel putin cateva zeci de mii de imbolnaviri si va dura mai multe luni, in cel mai bun caz, estimeaza experti in epidemiologie, bazandu-se pe primele date disponibile, scrie AFP.

Simona Halep, dupa victoria cu Elise Mertens: Cred ca am facut cel mai bun meci de cand sunt aici

Simona Halep considera ca meciul cu Elise Mertens, din optimile Australian Open, a fost cel mai bun al sau de la actualul Grand Slam, subliniind ca va incerca sa ramana la fel de concentrata si pe viitor.

VIDEO Premiile Grammy 2020: Tyler, The Creator, premiul pentru cel mai bun album rap

Tyler, The Creator a primit premiul pentru cel mai bun album rap la cea de-a 62-a editie a premiilor Grammy, intr-o gala care se desfasoara duminica noapte la Staples Centre in Los Angeles, potrivit Mediafax.

TEMERI GENERATE DE CORONAVIRUS Pretul petrolului, in cel mai puternic declin saptamanal din ultimul an

Pretul futures al petrolului brut a inregistrat, in intervalul 20-24 ianuarie, cel mai sever declin saptamanal din ultimul an, ca urmare a temerilor legate de consecintele raspandirii coronavirusului asupra acestui sector, mai precis asupra cererii de combustibil.

BREXIT: Ce urmeaza pentru romanii din Marea Britanie

Romanii care traiesc in Marea Britanie pot aplica pana in iunie 2021 pentru obtinerea statutului de rezident, care le permite sa ramana in tara si sa beneficieze de aceleasi drepturi dupa iesirea Regatului Unit din Uniunea Europeana, vineri, la miezul noptii. De asemenea, intrarea in Marea Britanie va fi permisa in continuare pe baza cartii de identitate, cel putin pana la 31 decembrie 2020, sau cu pasaportul, potrivit Ambasadei Romaniei in Regatul Unit.

Impactul Brexit asupra romanilor din Marea Britanie

Au mai ramas cinci zile pana cand Marea Britanie va divorta de Uniunea Europeana.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 17 - 23 IANUARIE Fondul Proprietatea - liderul randamentelor din BET

incepand cu 29 ianuarie, FP va demara oferta publica de rascumparare la pretul de 1,39 lei, cu 6,51% peste ultimul pret din piata * Profit de 3,129 miliarde de lei, la finele lunii decembrie 2019, cu 54% peste cel din noiembrie, ca urmare a incasarii dividendelor de la Hidroelectrica Impulsionate de anuntul privind pretul de 1,39 leiunitate la care Fondul Proprietatea FP) va derula oferta publica de rascumparare pentru cel mult 200 milioane de actiuni proprii, echivalentul a 2,62% din capitalul social, titlurile FP au marcat cel mai mare randament din indicele BET, in intervalul 17 - 23 ianuarie.

Impactul Brexit asupra economiei romanesti: Cate firme cu actionariat din Marea Britanie exista in tara

Procesul de iesire al Marii Britanii din Uniunea Europeana va afecta marginal economia locala, Regatul Unit fiind al 9-lea partener comercial al Romaniei si ocupand ultimul loc in clasamentul celor mai mari 10 investitori straini directi in Romania in 2018, potrivit unei analize realizate de KeysFin.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3047 seconds )