Libnet.ro
UNICEF

16:30

Cel mai canicular octombrie din istoria omenirii

România Liberă România Liberă,
Cel mai canicular octombrie din istoria omenirii

Luna octombrie a acestui an a depasit cu 0,63 grade Celsius temperatura medie a perioadei de referin. continuă pe România Liberă

PREMIERA: S-a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului

Liderul mondial WTA, Ashleigh Barty, devine noua castigatoare a Turneului Campioanelor! Cu acesta ocazie, australianca devine si persoana care a castigat cel mai mare premiu din istoria tenisului.

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul, Vlad? Ce serial a fost cel mai urmarit in octombrie?

Las Fierbinti, Mangalita, Sacrificiul si Vlad sunt serialele romanesti la care oamenii se uita in prezent. Dar oare care dintre ele a fost cel mai urmarit in luna octombrie? .

Cazul care a ingrozit Irlanda. Doi adolescenti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni din istoria Irlandei care au fost condamnati pentru crima, dupa ce au ucis o fata de 14 ani

Doi adolescenti au fost condamnati pe viata, respectiv la 15 ani, pentru uciderea unei fete pe care au ademenit-o intr-o casa abandonata, au batut-o cu salbaticie si agresat-o sexual intr-un caz care a oripilat Irlanda. Cei doi baieti, care acum au 15 ani, sunt cei mai tineri oameni care au fost condamnati vreodata in Irlanda, relateaza The Guardian.

Boris Becker: Simona Halep are o sansa de a castiga Australian Open Parerea fostului tenisman despre cel mai bun jucator din lume

Fostul tenisman german Boris Becker, cu sase Grand Slam-uri in palmares, a declarat, marti, ca Simona Halep are nevoie de o mai buna programare a meciurilor in partea a doua a sezonului si o vede printre favorite la Australian Open 2020.

Carlos Vela, cel mai bun jucator din MLS. Ibrahimovic, eclipsat de mexican

Internationalul mexican Carlos Vela Los Angeles FC), golgheterul actualei editii din MLS 36 goluri.

Ashleigh Barty castiga Turneul Campioanelor. Pune mana pe cel mai mare premiu din istorie

Jucatoarea australiana Ashleigh Barty si-a respectat statutul de numar unu mondial si a castigat, duminica, editia din acest an Turneului Campioanelor.

Economist: Avem cel mai mare deficit din ultimii 30 de ani. Daca intram in recesiune avem nevoie de o finantare de patru ori mai mare decat inainte de criza

Deficitul fiscal inregistrat in primele 9 luni din acest an este aproape de 27 miliarde de lei, cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, precizeaza economistul Iancu Guda.

Gaura din stratul de ozon, la cel mai mic nivel de la descoperirea ei (VIDEO)

Gaura din stratul de ozon, care acopera Antarctica, a fost in septembrie la cel mai mic nivel de la descoperirea ei, in 1982, a anuntat NASA. Fenomenul s-ar datora, insa, mai putin actiunii umane, ci mai.

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019, cel mai mare concurs de robotica din Europa

Originalitatea si creativitatea au fost premiate la RoboChallenge 2019. Cel mai mare concurs de robotica din Europa a adunat la start peste 600 de concurenti din 17 tari de pe patru continente, pentru un.

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Cel mai bogat sector, fara apa calda si caldura

Situatie incredibila in Capitala cu o saptamana inainte de alegerile prezidentiale. Locuitorii din cel mai bogat sector ies in strada. Acestia protesteaza revoltati ca nu au apa calda si.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )