Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cel mai ieftin telefon cu doua camere principale ar putea veni de la Xiaomi

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin telefon cu doua camere principale ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi are o gama de smartphone-uri din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia []. continuă pe Playtech

Xiaomi ar putea lansa cel mai ieftin telefon cu doua camere principale

Xiaomi are o gama de telefoane din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

Cel mai ieftin smartphone cu doua camere principale ar putea veni de la Xiaomi

Xiaomi are o gama de smartphone-uri din ce in ce mai stufoasa. Printre modelele disponibile, se va numara in curand un terminal cu o configuratie hardware modesta, dar doua camere principale. in momentul in care s-au lansat primele smartphone-uri cu doua camere principale, acestea au avut niste preturi foarte generoase. Pe de o parte, tehnologia [].

ştiri de la Playtech

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )