Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel mai ieftin telefon de la Microsoft si 5 motive pentru care este perfect pentru bugete mici

Playtech Playtech,
Cel mai ieftin telefon de la Microsoft si 5 motive pentru care este perfect pentru bugete mici

Nokia Lumia 530 este cel mai ieftin telefon pe care Microsoft il lanseaza cu Windows Phone. Compania a alcatuit o lista cu 10 lucruri pe care telefonul le face foarte bine, dar noi am reduce-o la cinci lucruri esentiale pentru care l-ai cumpara. Pe site-ulConversations al Nokia exista o lista cu cele mai importante calitati ale Nokia Lumia 530. Este cel mai nou si mai ieftin model cu Windows Phone 8. 1, castiga in lupta cu cele mai multe modele ieftine []. continuă pe Playtech

Business report: Harta pe judete: Cine sunt stapanii pamanturilor din proprietatea statului roman; DW: Sistemul bancar se clatina in Portugalia si Bulgaria; Cine va achita nota de plata a disputei: uite CAS, nu e CAS?

Terenul agricol din Romania este cel mai bogat si cel mai ieftin din Europa. Cui apartine pamantul romanesc. In Romania, resursele naturale alimenteaza lacomia si atrag investitii. Fabrica de confectii fara muncitori. Locuitorii comunei in care a fost deschisa nu sunt interesati sa se angajeze. Elena Parvulescu a fost incantata cand a auzit ca la ea in comuna se deschide.

INCOME: Cel mai bogat SAT din lume

Stim cu totii ca, cel mai des, viata la sat nu presupune tocmai un confort sporit sau un trai indestulat. Chinezii ne contrazic insa. Pentru ca, im mod absolut paradoxal, ei au cel mai bogat SAT din lume, unde.

Cel mai bogat SAT din lume. Locuitorii au cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

Cel mai bogat SAT din lume.Fiecare locuitor are cel putin 200.000 de euro in conturi. Cum arata taxiurile

Cu 2. 000 de locuitori inregistrati, satul chinez Huaxi este considerat a fi cel mai bogat sat din intraga lume si asta pentru ca fiecare rezident are in conturile bancilor cate 200. 000 de euro. Satul s-a dezvoltat.

2014, Cel mai sumbru an pentru transportul civil aerian

700 de morti si trei avioane prabusite in doar o saptamana. Acesta este bilantul sumbru al primelor sapte luni ale anului 2014, an ce poate fi catalogat drept cel mai tragic al aviatiei civile mondiale.

Cel mai mare bloc-turn din Vaslui nu mai are lift de patru ani

Vasluienii care locuiesc in cel mai mare bloc-turn din municipiu sunt nevoiti sa urce pana la 10 etaje pe scari, de patru ani, pentru ca liftul este nefunctional de tot atata vreme, relateaza ziarul Adevarul. Blocul are doua scari si 100 de apartamente si a fost prevazut cu doua lifturi, insa primul nu mai functioneaza inca din anii '90, potrivit sursei citate. Montarea unui lift nou costa 50. 000 de lei, iar locatarii nu pot strange aceasta suma, sustine administratorul.

Vrei sa salvezi planeta? Vezi care este cel mai daunator aliment

Cel mai daunator aliment, in ceea ce priveste efectul asupra mediului inconjurator, este carnea de vita, arata un studiu publicat recent si citat de BBC News. Cresterea vacilor pentru obtinerea de carne necesit.

Elefantul, cel mai performant nas dintre toate animalele

Genomul elefantului african contine peste 20. 000 de gene asociate cu receptorii olfactivi, cel mai mare numar din regnul animal. Asta inseamna ca elefantul dispune de un miros de cinci ori mai dezvoltat decat cel al omului, de doua ori mai performant decat cel al cainelui, iar pahidermele il intrec in acest domeniu pe precedentul detinator al recordului din regnul animal, sobolanul.

Zac Effron a fost desemnat cel mai sexy barbat al lumii

Actorul Zac Efron a fost desemnat cel mai sexy barbat din lume al anului 2014! El si-a adjudecat titlul, dupa ce a aparut dezbracat in filmul Vecini de cosmar, ceea ce a atras atentia jurnalistilor revistei.

LICHIDITATE. Electrica, la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani

Bursa de la Bucuresti a inchis joi in crestere, pe un rulaj redus, in timp ce actiunile Electrica EL), cele mai lichide pe parcursul sedintei, au incheiat la cel mai ridicat nivel din ultimele doua saptamani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2278 seconds )