Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cel mai important aparat de la Spitalul de Recuperare din Iasi s-a stricat. Pacientii, pusi pe drumuri pentru analize esentiale

Adevărul Adevărul,
Cel mai important aparat de la Spitalul de Recuperare din Iasi s-a stricat. Pacientii, pusi pe drumuri pentru analize esentiale

80% dintre pacientii de la Spitalul de Recuperare din Iasi au nevoie de masuratori ale densitatii osoase. Pentru ca osteodensitometrul s-a defectat in urma cu trei saptamani, bolnavii sunt trimisi la alte laboratoare pentru a-si face analizele. continuă pe Adevărul

Webstyler este pentru al saptelea an consecutiv agentia anului la Internetics, cel mai important festival de digital

Webstyler a fost desemnata Agentia Anului, reusind sa castige patru trofee in cadrul celei de-a XV-a editii Internetics. In total, 13 agentii au obtinut 22 de premii la festivitatea de premiere, ce a avut loc pe 23 noiembrie, la Teatrul.

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan asteapta anestezist. O doctorita scolita la Paris, interesata de job

Cel mai mare spital de urgenta din Baragan, care in acest moment functioneaza doar cu un anestezist, va avea medic pentru sefia sectiei ATI. Pana atunci insa, in spital lucreaza doar cateva ore pe zi specialistul care a iesit la pensie la 1 august.

Cel mai bine vandute produse la eMag: 29.000 de televizoare, dar si 60 de tone de mancare pentru animale

In jur de 29. 000 de televizoare, 22. 000 de parfumuri, dar si 18. 600 de jucarii au fost cel mai bine vandute produse de Black Friday, la eMag, cel mai mare retailer online din Romania.

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog din Romania

Ellie White este vedeta cu cel mai indragit blog. Artista a castigat premiu Eva. ro la aceasta categorie, in urma voturilor oferite online de fanilor.

PFIZER si Allergan formeaza cel mai mare grup farmaceutic din lume. Vezi detaliile tranzactiei

Companiile Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, in urma caruia va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume.

Activitatile economice din zona euro, cel mai alert ritm dupa 2011

Activitatile economice din zona euro au atins in noiembrie anul acesta cel mai alert ritm dupa luna mai 2011, in pofida incetinirii provocate in Franta de atacurile teroriste, potrivit datelor publicate astazi de compania de cercetare Markit, scrie MarketWatch.

Pfizer si Allergan formeaza cel mai mare grup farmaceutic din lume, intr-o fuziune de 160 mld dolari

Pfizer si Allergan au ajuns la un acord de fuziune, intr-o tranzactie in actiuni in valoare de circa 160 de miliarde de dolari prin care va fi creat cel mai mare grup farmaceutic din lume, cu produse de la Viagra la Botox, relateaza Bloomberg, potrivit.

Materialul facut din nano-diamante ar putea fi cel mai rezistent liant din lume

Momentan, grafenul este considerat cel mai avansat material din lume. Extrem de durabil, acesta are de asemenea caracteristici conductive iesite din comun. Totusi, un alt material compus din nano-diamante tinde sa-i ia locul avandproprietati impresionantece depasesc chiar si grafenul. Cercetatorii de la MIT au descoperit ca materialul facut din nano-fire de diamant poate fi extrem [] Materialul facut din nano-diamante ar putea fi cel mai rezistent liant din lume Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai banal lucru pe care il poti face pentru a fi mai in siguranta pe Internet

S-ar parea ca unii dintre noi stau degeaba pe Internet de atata timp. Aparent, trei sferturi 74%) dintre utilizatorii de Internet ar descarca un potential fisier compromis, pentru ca nu au suficienta experienta in lumea virtuala incat sa identifice pericolele, potrivit unui comunicat Kaspersky remis Playtech. Rezultatele chestionarului, la care au raspuns 18. 000 de utilizatori [] Cel mai banal lucru pe care il poti face pentru a fi mai in siguranta pe Internet Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala

Un nou studiu ne arata, defalcat pe tari, ce smartphoneprefera internautii pe final de 2015. Raspunsul este mul mai complex decat ati crede si, cum era de asteptat, nu favorizeaza in egala masura toate tipurile. Pentru ca nu exista o diagonala standard a ecranului la telefoane si fiecare producator se poate orienta catre niste mimine [] Care este cel mai cautat telefon in fuctie de diagonala Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2194 seconds )