Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cel mai important Aston Martin construit vreodata, scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 20 milioane lire sterline (FOTO)

B1 B1,
Cel mai important Aston Martin construit vreodata, scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 20 milioane lire sterline (FOTO)

Un Aston Martin DBR1/2 renumit in intreaga lume deoarece este considerat cea mai importanta masina de curse construita vreodata de firma britanica, a fost scos la vanzare pentru fabuloasa suma de 20 de milioane. continuă pe B1

Cel mai cunoscut sportiv paralimpic l-a acuzat pe castigatorul probei de 200 de metri ca a alergat cu proteze mai lungi

Primele scandaluri legate de premiile Jocurilor Paralimpice de la Londra nu au incetat sa apara. Oscar Pistorius, cel mai cunoscut sportiv al comptetitiei, acuza castigatorul medaliei de aur la proba 200 de.

Parisul, cel mai vizitat oras european in pana in iunie 2012. Vezi ce orase urmeaza in top

Capitala Frantei a fost cel mai vizitat oras european in prima jumatate din 2012, cu peste 42 de milioane de turisti, potrivit unui raport intocmit de Aeroport de Paris ADP), compania care opereaza pe cele.

A doua editie a Maratonului Teatrului Independent, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania, are loc in perioada 10-16 septembrie

Asociatia Teatrul. ro, in parteneriat cu ArCuB, organizeaza, in perioada 10 - 16 septembrie 2012, cel mai amplu festival de teatru independent din Romania: Maratonul Teatrului Independent - Bucharest Fringe, editia a doua. Maratonul Teatrului Independent aduna 43 de spectacole din Bucuresti, Cluj, Sibiu, Tg. Mures, Bacau - o selectie din cele mai bune productii independente profesioniste si ale scolilor de teatru. Maratonul se va desfasura in 11 spatii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie - Sala Noua, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul LUNI de la Green Hours, Teatrul In Culise, Club UNITER, Teatrul de Sufragerie si Sala ARCUB.

Descinderi in cel mai mare centru comercial din sectorul 2

Aproximativ 80 de comisari de la Garda Financiara, insotiti de politisti, fac mai multe controale, in aceasta dimineata, in cel mai mare centru comercial din sectorul 2 al Capitalei, pentru a-i depista pe comerciantii care vand marfa fara a avea acte de provenienta, relateaza sursele de presa.

Franklin Templeton a devenit, prin mai multe fonduri, cel mai mare creditor privat al Irlandei

Mai multe fonduri ale Franklin Templeton controlau la sfarsitul primului semestru, potrivit calculelor Financial Times, obligatiuni emise de Irlanda in valoare de 6,1 miliarde de euro, administratorul de investitii fiind astfel cel mai mare creditor privat al guvernului de la Dublin.

Irak: exporturile de petrol au atins cel mai ridicat nivel din ultimii 30 de ani

Irakul a exportat în luna august 2,565 milioane barili de petrol pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele trei decenii, a anunţat sâmbătă preşedintele State Oil Marketing Organisation SOMO), Falah al-Amiri, transmite AFP, potrivit Agerpres.

Button, cel mai rapid în calificările din Belgia

Pauza de cinci săptăm&226;ni i-a priit britanicului Jenson Button de la McLaren, pilot care a obținut, s&226;mbătă, cel mai bun timp &238;n calificările Marelui Premiu al Belgiei de la Spa-Francorchamps.

El Pais: Bucurestiul, cel mai putin interesant loc din Romania

Cotidianul spaniol El Pais a realizat un articol in editia on-line de luni despre tara noastra si cele mai interesante locuri de vizitat. Au fost impresionati in mod deosebit de Targoviste, de manastirile.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )